Doživljaj sa ličnim kuvarom Autor: Met Krenston
Živim da bih kuvala i kuvam da bih živela – nešto što radim sa radošću već 35 godina.
Najveća radost mi je kad čujem šapat zadovoljstva i vidim zadovoljne osmehe za stolom.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лондон
Pruža se u vašem domu
Pakovani ručkovi
$33
Minimum za rezervaciju je $66
Hrana za poneti, tako da znate da imate ručak i ne morate da gubite vreme na jednodnevnom putovanju.
Jela pogodna za djecu. Dijetetski zahtjevi nisu problem
Dostupno je bez glutena, keto, visoko proteinsko
Vikend branč
$66
Minimum za rezervaciju je $263
Izaberite nešto sa uzbudljivog menija klasičnih i savremenih jela koja su sveže pripremljena i poslužena u vašem smeštaju. Od klasičnih jela kao što su jaja benedikt, karbonara, omleti do sendviča Monte Cristo i jaja sa karijem
Večera kod kuće
$106
Minimum za rezervaciju je $263
Večera pripremljena za vas u vašem smeštaju. Obrok od 1, 2 ili 3 dela za vas i vaše goste sa lično odabranim menijem. Koncentracija na evropske i britanske ukuse
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Matt) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
36 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar u restoranu Lardo. poznatom italijanskom restoranu u Hekniju
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvanje za princa Vilijama i druge poznate ličnosti
Edukacija i obuka
Imam diplomu profesionalnog kuvara sa koledža Vestminster.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лондон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$33
Minimum za rezervaciju je $66
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




