Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi L'Hospitalet de Llobregat

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – L'Hospitalet de Llobregat

Kuvar

Roštilj u penthausu u centru grada u društvu profesionalnog kuvara

Kao profesionalni kuvar sa više od 14 godina iskustva, specijalizovan sam za kreiranje nezaboravnih kulinarskih doživljaja i stvaranje savršenog okruženja. Kuvanje nije samo posao za mene, to je moja strast i ništa mi nije draže od dijeljenja s drugima. Društvena sam osoba koja uživa u upoznavanju novih ljudi i razmjeni priča. Moje kulinarske avanture su me odvele u više od 125 zemalja i imala sam privilegiju da živim u 5 različitih zemalja. Neprestano sam u potrazi za novim gastronomskim doživljajima, što me je navelo da usput upoznam nevjerovatne ljude. Moja supruga Kiira, koja dijeli moju strast prema hrani i putovanjima, pridružiće nam se kako bi ovaj doživljaj bio nezaboravan. Ona je veganka, što znači da dobro poznajemo svijet veganskih proizvoda. Hajde da zajedno istražimo svet, jedan po jedan zalogaj!

Kuvar

Šarena kreativna večera u društvu Jane

9 godina iskustva radio sam u velikom restoranu u Škotskoj, razvijajući svoje vještine i kreativnost. Školovao sam se u kuhinji. Kuvanje je moja umjetnost - lijepa, živahna i napravljena s ljubavlju i osmijehom na licu.

Kuvar

Marijina kuhinja sa sušijem i azijskom fuzijom

10 godina iskustva koje sam posjedovao i vodio sopstveni restoran u Brazilu, učeći praktično kroz svakodnevnu uslugu. Ja sam suši kuvar sa korijenima iz japanske i kineske kuhinje i ljubavlju prema globalnim ukusima. Moj restoran se fokusirao na azijsku i fuzijsku kuhinju koja spaja tradicionalne i moderne ukuse.

Kuvar

Graciela - meniji za degustaciju avangardnih morskih plodova

6 godina iskustva obučio sam se u mnogim kuhinjama, pod uticajem francuske kuhinje i strasti prema finim restoranima. U ovim restoranima sam naučio napredne tehnike i kreativne pristupe. Moje tehnike se zasnivaju na inovacijama i visokokvalitetnim sastojcima.

Kuvar

Prefinjena tradicija

Kuvar

Kreativni mediteranski ukusi Jane

12 godina iskustva Odrasla sam u priobalnoj Španiji i kuvala sam u vrhunskim kuhinjama širom svijeta. Diplomirao sam međunarodne kulinarske umjetnosti u Švajcarskoj. Studirala sam vrhunsku kuhinju u svjetskoj prestonici gastronomije.

Sve usluge kuvara

Erikova japanska fuzija

Više od 10 godina specijalizovao sam se za japansku gastronomiju, usavršavam svoje vještine u Tunateca Balfegó pod Hideki Matsuhisa's, kuvar Mišelinovim zvjezdicama. Riba, morski plodovi i povrće predstavljaju moj glavni izbor prilikom dizajniranja menija, posebno plavoperajne tune, s kojom sam tokom karijere isključivo radio više od 5 godina. Sada vodim Fetén, svoj sopstveni kulinarski i ugostiteljski poduhvat fokusiran na fuzijsku kuhinju, gdje spajam svoje mediteranske korijene sa svime što sam naučila do danas.

Markova mediteranska fuzija

26 godina iskustva Ja sam lični kuvar koji je kuvao u luksuznim vilama širom Mediterana. Pohađao sam kulinarsku školu Hofman i diplomirao menadžment u ugostiteljstvu. Iznenadila sam svoje vještine u Barseloni u ustanovama kao što su Coure, Semon i Vakuum.

Sam: Flavors of the Levant

12 godina iskustva Specijalizovan sam za pretvaranje jednostavnih sastojaka u izvanredne obroke. Diplomirala sam pravo na Univerzitetu u Damasku, ali moja strast je gostoprimstvo. Od Bejruta do Barselone, volio sam da primam goste iz cijelog svijeta u svoj dom.

Mediteranski jelovnici Pabla

Tokom moje kulinarske putanje, imao sam priliku da istražim ukuse sa svih strana svijeta i savršene kulinarske tehnike. Međutim, u dijeljenju moje strasti prema kuvanju s drugima otkrio sam svoje pravo zanimanje. Kuvanje za voi mi omogućava da kreiram gastronomske doživljaje koji su jedinstveni i personalizovani, prilagođeni vašim ukusima i željama. Svako jelo je umjetničko djelo, a svaki kupac je inspiracija.

Ukusi fuzije koju organizuje Israe

20 godina iskustva Ja sam kulinarski profesionalac sa iskustvom koje spajaju međunarodne ukuse. Studirala sam gostoprimstvo i imam praktično iskustvo širom svijeta. Putovanja su upoznala moje kulinarske vještine i senzibilitet i moj pristup karijeri.

Federikovo jelo na bazi biljaka

3 godine iskustva Mi smo dva strastvena kuvara koji svakodnevno treniraju i usavršavaju naše vještine kako bismo pružili fine restorane. Imamo opsežnu formalnu obuku kroz univerzitete i kulinarske kurseve. Radili smo u mnogim profesionalnim kuhinjama i usavršavali svoje rukotvorine.

Šarena fuzijska kuhinja koju nudi Kamila

15 godina iskustva istraživao sam različite ukuse i tehnike kuvanja širom svijeta. Vješt sam u gastronomiji i događajima. Studiram hranu i piće. Vodila sam kuhinju u restoranu Pachama South American Food i razvila inovativne jelovnike.

Priprema obroka za performanse od strane Danijelea

6 godina iskustva radio sam u hotelima i restoranima, stvarajući obroke za klijente fokusirane na ishranu. Proučavala sam vrijeme hranljivih materija, dizajn menija i energetsku ravnotežu kako bih podržala ciljeve performansi. Ja sam sertifikovani ANutr, poznat po premještanju kulinarske prakse sa ishranom.

Kreacije pirinča: Paellas i još mnogo toga

20 godina iskustva Ja sam kuvar specijalizovan za kreiranje čulnih, gastronomskih menija koji izazivaju emocije. Magistrirao sam i menadžment restorana. Takođe sam trenirao u restoranu sa Mišelinovim zvjezdicama koji je predvodio španski kuvar Martin Berasategui.

Večera inspirisana širom svijeta koju nudi Helio

8 godina iskustva koje sam kuvao u kuhinjama širom Južne Amerike i Evrope. Studirala sam tehnološku gastronomiju na Senacu u Brazilu 2013. godine. Radio sam u Gracia Baru i Pizzaria Via Roma u Brazilu.

Pablo: tapasi, paelja i mediteranski ukusi

Sa bogatim iskustvom u ugostiteljstvu, radio sam kao kuvar u luksuznim hotelima u Argentini, usavršavajući korisničku podršku i vrhunske usluge. Takođe sam stekao vrijedno iskustvo u bistroima, a radio sam u poznatim restoranima u Andori i Barseloni, organizujući kulinarske događaje. Moja raznolika putanja mi je pružila širok i raznovrstan pogled, koji se lako prilagođava različitim gastronomskim izazovima.

Federikovi evropski ukusi

25 godina iskustva Ja sam strastveni gastronom sa iskustvom širom Evrope i Amerike. Obučavao sam se u kulinarskoj školi i u različitim restoranima u Barseloni. Posjedovao sam i upravljao Locanda del Leon d'Oro deceniju.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu