Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Hialeah

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Ignasijska kuhinja mediteranske i fuzijske kuhinje

Mediteranska, francuska, fuziona kuhinja i deserti sa svežim sastojcima.

Multikulturalni fini restorani koje organizuje Wlamir

Donosim srce, mediteransku tradiciju i jake venecuelanske korijene u svoju kuhinju.

Hrana za utjehu kuvara Di

Kuvar D, vlasnik restorana S&C Catering, donosi više od 25 godina kulinarske stručnosti. Uživajte u svježim, ukusnim, ukusnim obrocima iz restorana i doživljajima za privatne večere u vašem smještaju na Airbnb-u.

Luksuzni suši Tomas

Donosim vrhunske suši večere sa nezaboravnim nastupom uživo na Airbnb-u.

Živopisna fuziona jela koja priprema Nataša

Završila sam kulinarstvo i radila sa kuvarskim timom kuvajtske kraljevske porodice.

Gurmanska soul i karipska hrana - Tommi Nikhail

PRAZNIČNA PONUDA ✨ Ostvarite POPUST od 100 USD na BILO KOJU rezervaciju pomoću koda MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski restorani kod kuće sa privatnim kuvarom Vinsentom

Francuska, mediteranska, poslastičarska, fina kuhinja, sezonska, meniji po narudžbini.

Karipsko-latino fuzija koju je osmislio Kristijan

Spajam ukuse Dominikanske Republike sa modernim tehnikama fine kuhinje kako bih priredio ukusan kulinarski doživljaj.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam kompanije Epicureans Of Florida, privatnog kuvara i ugostiteljstva.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni ukusi i maštovita prezentacija.

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Prilagođena udobna kuhinja koju nudi Maoz

Mnoštvo opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju ukusa.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu