Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Hialeah

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Kulinarski festival kuvara Elene stiže u grad

13 godina iskustva imao sam vrhunski bruklinški restoran i radio na MasterChef Latino. Radila sam u restoranima u Meksiko Sitiju i Njujorku. Svoje kulinarske vještine sam prikazao na MasterChef Latino.

Multikulturalni fini restorani koje organizuje Wlamir

10 godina iskustva Moje troje djece i venecuelansko nasljeđe podstiču moju kulinarsku inspiraciju. Moja jela odražavaju preciznost, emocije i multikulturalne uticaje iz sad. Dobro poznajem mediteransku i globalnu kuhinju i imao sam obuku u SAD.

Hrana za utjehu koju nudi Dwayne

29 godina iskustva Vodio sam mnoge kuhinje kao glavni kuvar i sarađivao sa Sandals Dunns River. Studirala sam kulinarstvo na koledžu Brauns Taun. Pokrenula sam S&C Catering, preduzeće nazvano po mojoj djeci, i kuvala za generalnog direktora Čika.

Moderna karipska večera sa kuvarom Vinnom

7 godina iskustva Moje iskustvo ujedinjuje moje karipske korijene sa mojom prefinjenom tehničkom obukom. Obučavao sam se na Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Moje kulinarsko putovanje je počelo kao dijete, učeći od bake, majke i tetki.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

12 godina iskustva brinem se o klijentima visokog profila, uključujući poznate ličnosti, profesionalne sportiste i vrhunske izvršne direktore. Imam sertifikat o rukovanju hranom ServSafe i obučavam se o ishrani. Vlasnik sam kompanije White Gold Seasoning i Steele's Catering.

Paulovi okusi iz cijelog svijeta

35 godina iskustva koje sam radio širom industrije i unosim tu strast i svestranost svakom obroku. Kuvanje je preneseno od moje prabake i oca u Sao Paulu. Vodila sam kuhinju u hotelu Miami Icon Perricone's 18 godina, usavršavajući svoj zanat.

Vrhunski restorani u Fakundu

16 godina iskustva Ja sam kuvar sa međunarodnim iskustvom koji voli da priprema nezaboravne obroke. Svoju vještinu sam usavršio kroz kulinarsku školu, a zatim sam prvo trenirao u Argentini. Moje nepce je globalno; kuvala sam u Urugvaju, San Francisku, Parizu, Njujorku i Majamiju.

Meniji za domaće restorane Ignasija

Ja sam Ignasio, iskusan izvršni kuvar sa više od 18 godina u kulinarskom svijetu, uključujući rad u restoranima sa Mišelinovim zvjezdicama. Svoju strast prema mediteranskim, francuskim i fuzijskim kuhinjama unela sam u istaknute kuhinje i ekskluzivne klijente širom Evrope, Južne Amerike i Sjedinjenih Američkih Država. Radujem se što ću vam pripremiti vrhunska jela koja će vam predstaviti svježe lokalne sastojke u ukusnim kombinacijama. Bez obzira na to da li organizujete intimno okupljanje ili ekstravagantnu aferu, osmisliću personalizovani meni za večeru prilagođen vašoj prilici.

Valter - gurmanska večera vrijedna milion dolara

30 godina iskustva bavim se luksuznom kuhinjom, uključujući privatne jahte, vile i vrhunske restorane. Trenirao sam u Nino Bergese Culinary Schoo u Đenovi u Italiji pod kuvarom Giampaolo Belloni. Napravila sam najskuplje jelo ikada posluženo, fuziju umjetnosti i gastronomije.

Medoks: ljekoviti obroci

7 godina iskustva Cilj mi je da negujem ravnotežu kroz pažljivo kuvanje i regenerativnu poljoprivredu. Trenutno studiram tradicionalnu kinesku medicinu i funkcionalnu ishranu. Fokusiram se na kreiranje hranljivih sastojaka koji promovišu velnes.

Bogata, globalna kuhinja kuvara Rendija

7 godina iskustva Ja sam samouki kuvar i vlasnik preduzeća Rsmackerz LLC, poznatog po predstavljanju mnogih kultura. Sama sam usavršila svoje vještine i putovala po sad i svijetu da kuvam. Kuvao sam za poznate di-džejeve i YouTube zvijezde.

Ignasijska kuhinja mediteranske i fuzijske kuhinje

18 godina iskustva Radio sam u poznatim restoranima u Evropi, Južnoj Americi i Sjevernoj Americi. Obučavala sam se u prestižnim ustanovama u Njujorku, Sent Barthu, Aspenu i Barseloni. New York Times je pohvalio moje slatke kreacije, koje često sadrže čokoladu i voće.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu