Igrajte se sa svojom hranom sa kuvaricom Nikol Fej
Radio sam za vrhunske kuvare i restorane u Bostonu i Južnoj Floridi i uzbuđen sam što ću s vama podijeliti svoju strast i stručnost.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Палм Бич
Pruža se u vašem domu
Zanatski sto za ispašu
$50 po gostu
Gurmanski sto za ispašu sa odabranim mesom, sirevima, grickalicama i drugim zalogajima. Savršeno za velika okupljanja, igre ili uparivanje s vinom.
Svježe sa Floride
$175 po gostu
Večera fokusirana na lokalne stanovnike. U njemu će se nalaziti morski plodovi, meso, proizvodi i zanatski proizvodi sa južne Floride. Najbolje od svega je što možete da pomognete da osmislite meni sa kuvarom Nikolom koji vi i vaši gosti nećete zaboraviti!
Kuvar za odmor
$300 po gostu
Dozvolite kuvarici Nikol da vam obezbijedi odmor. Ona će dizajnirati jelovnike za doručak, ručak i večeru na osnovu vaših želja i želja gostiju. Pobrinuće se i da vaša kuća za odmor bude opremljena domaćim i zanatskim grickalicama i bezalkoholnim pićima. **Napomena: cijena je po gostu po danu.**
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nicole) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
18 godina iskustva
Trenutno sam glavni kuvar u AquaSan, pan-azijskom i tiki restoranu
Istaknuti trenutak u karijeri
Bio sam u lokalnim novinama i medijima, kao i šampion u borbi sa lososom
Edukacija i obuka
Masters in Gastronomy, Boston University
Potvrda o studijama sira, BU
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Палм Бич, Делреј Бич i Бока Ратон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $250
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?