Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Gènova

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Gènova

Kuvar

Najbolji Dejvidin pirinač i paelje

5 godina iskustva Kuvar kod kuće na Majorci, specijalizovan za pirinač, paelje, fideua i tapase. Obučen sam za tehnike pirinča sa Aleks del Vicio i Edu Tores u Molino Roci. Kuvao sam za fudbalski savez Balearskih ostrva, za padel federaciju, za bivšeg fudbalera Rodžera Smita i preduzetnika Argentina Manola Ugartea, između ostalog

Kuvar

Degustacija Mediterana sa Polom

21 godina iskustva Široka kulinarska perspektiva, specijalizovana za mediteransku, peruansku i japansku kuhinju. Obučavao sam se na Univerzitetu Gastronómica de las Islas Baleares. Bio sam glavni kuvar u azijskom restoranu Arume. Radio sam na mnogim mjestima u svijetu

Kuvar

Međunarodna kulinarska stručnost kuvara Frančeska

20 godina iskustva, radio sam širom svijeta u vrhunskim restoranima, privatnim klubovima i luksuznom keteringu. Završio sam srednju školu za ugostiteljstvo svog rodnog grada u Avellinu u Italiji. Uvršten sam u ruski časopis o stilu života i časopisu ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kuvar

Palma

Raúl nudi mediteranski ukusi

11 godina iskustva obučavao sam se sa najboljim kuvarima u Madridu i Londonu prije nego što sam usavršio svoj zanat na Majorci. Odrasla sam očarana majkom i ujakom u kuhinji. Obučavao sam se u restoranima sa Mišelinovom zvjezdicom kod Gerharda Švajgera i Stefana Brunnera.

Kuvar

Italijanska fuzijska večera u društvu Đuzepea

21 godina iskustva sam kuvala i mnogo putovala širom Italije, radeći u mnogim poznatim restoranima. Radila sam u kuhinjama u restoranima Ducati Caffé, Gusto, Sicilia i drugi. Pripremila sam all-sushi meni sa svježom ribom i morskim plodovima za porodicu poznatog glumca.

Kuvar

Taste of the Mediterranean por Pau

21 godinu iskustva radio sam na različitim kontinentima i zemljama, proširujući svoju kulinarsku perspektivu. Učio sam na UIB Gastronomskom univerzitetu Balearskih ostrva i Institutu Pola Bokuza. Radio sam kao glavni kuvar u poznatom restoranu Arume.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu