Privatni argentinski roštilj na Majorki
Argentinski kuvar sa sedištem na Majorki, sa više od 15 godina iskustva u kulinarstvu.
Osmišljač BIFE BBQ Experience, koncepta keteringa koji kombinuje gastronomiju, zabavu i ljudsku toplinu
Prevedeno je automatski
Kuvar, Балеари
Pruža se u vašem domu
Doživljaj: roštilj s povrćem
$94 $94 po gostu
Minimum za rezervaciju je $352
Drugačija vrsta roštilja – bez mesa, ali sa puno ukusa.
U ovom doživljaju na biljnoj bazi pokazaćemo vam kako da pretvorite sveže povrće i voće u neverovatna jela spremljena na otvorenoj vatri, koristeći lokalne sastojke sa Majorke.
Savršeno za vegetarijance, gurmane i sve koji žele da otkriju koliko ukusan može da bude vegetarijanski roštilj.
Degustacija roštilja
$100 $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $352
Degustacioni meni od šest jela u kojem spremamo najbolje komade govedine, iberijsku svinjetinu i sveže povrće sa roštilja uživo.
Autentično iskustvo obedovanja koje slavi vatru i dobru hranu
Meni sa tri vrste vatre
$112 $112 po gostu
Minimum za rezervaciju je $352
Više od večere: doživljaj za sva čula.
Vrhunski komadi mesa, povrće pečeno na vatri i slatki završetak sa dimljenim notama.
Lokalni sastojci u kombinaciji sa zanatskim znanjem argentinskog roštilja.
Prefinjen, ali opušten predlog, gde se ukus, vatra i predstava spajaju u svakom jelu.
Savršeno za one koji žele da dožive nešto zaista drugačije na Majorki.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Esequiel) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Балеари. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$100 Od $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $352
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




