Privatni kuvar Džejk
Mediteranski, italijanski, španski, lokalni sastojci, fokus na ukus, topla usluga.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Nord de Palma District
Pruža se u vašem domu
Roštilj.
$65 $65 po gostu
Uživajte u potpunom iskustvu roštilja uz razna predjela, uključujući italijansku brusketu, mini sendviče, salatu kaprize i pržene tikvice. Zatim delikatan brancin u belom vinu i majčini dušici, nežna rebarca u pikantnom sosu za roštilj i klasična pečena torta od sira sa vanilom za kraj.
Paelja
$141 $141 po gostu
Уживајте у потпуном шпанском искуству са свеобухватним избором: почните са домаћом сангријом, хлебом са алиолијем и маслинама; уживајте у класичним предјелима попут паеље Падрон, тортиље од кромпира и патета са павлаком; препустите се избору паеље - са месом, морским плодовима, мешаној или вегетаријанској; и завршите са кремастом каталонском кремом.
Ukusi Mediterana
$211 $211 po gostu
Najbolje što Mediteran ima da ponudi!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Liam Jake) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
14 godina u Velikoj Britaniji i na Majorki; specijalizovani za italijansku i špansku kuhinju.
Istaknuti trenutak u karijeri
7 godina života i rada na Majorki, specijalizovan za mediteransku hranu.
Edukacija i obuka
Obučen u vrhunskim restoranima u Velikoj Britaniji, usavršavao se na Majorki i Menorki.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Nord de Palma District, Планине Трамунтана, Райгер i Миджорн. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$65 Od $65 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




