Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Èze

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Èze

Kuvar

Negujte sa svijesti Viktorom

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudiél' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. Kao kuvar, sakupljač i čuvar ove zemlje, proveo sam godine stvarajući iskustva koja povezuju ljude s prirodom kroz hranu. Živim na ovoj zemlji tokom cijele godine, uzgajam sopstvene proizvode, skupljam divlje bilje i kuvam samo sa sastojcima iz lokalnih, etičkih izvora. Takođe sam pomoćni predsjednik kolektiva koji štedi sjeme i aktivno radi na očuvanju biodiverziteta i nasljeđa hrane. Ovo nije sporedni projekat, već moje životno djelo. Moja duboka povezanost sa ovim mjestom, njegovim ukusima i ritmovima mi omogućava da ponudim istinski autentičan i hranjiv exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Kuvar

Nica

Rafinirana večera od manona

4 godine iskustva Sarađivao sam sa poznatim kuvarima kao što je Marsel Ravin u Monaku i Engleskoj. Studirala sam u ESCOM-u, privatnoj školi kuvanja koja se nalazi u Nici, i kupila sam CAP kuhinju. Radila sam na izuzetnim mjestima i za svjetski poznate kompanije.

Kuvar

Gurmanski obrok sa južnjačkim ukusima do Božića

30 godina iskustva Radio sam u prestižnim ustanovama na Azurnoj obali. Obučavao sam se u hotelskoj školi Paul Valéry u Mentonu. Organizovao sam časove kuvanja na terasi na krovu za 125 ljudi.

Kuvar

Gurmanska večera uz Jacopo

17 godina iskustva kreiram kvalitetnu večeru sa Mišelinovim zvjezdicama kao privatni kuvar za međunarodne klijente. Studirala sam na gastronomskoj školi Artusi u sjevernoj Italiji. Bio sam dio tima koji je pomogao restoranu Donatella da dobije Mišelinovu ocjenu sa zvjezdicama.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu