Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Dania Beach

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Kulinarski festival kuvara Elene stiže u grad

Rođen u Venecueli, vodio sam vrhunski bruklinški restoran i radio na MasterChef Latino.

Adeniji ukusi Mediterana

Specijaliziram francusku i mediteransku kuhinju, primjenjujući ove ukuse na sva moja jela.

Međunarodno gastronomsko putovanje Andresa

Kreiram jelovnike sa svježim, zdravim sastojcima, spajam tradiciju i globalnu inspiraciju.

Uzvišeni fini restorani u Faridu

Volim da kuvam sa dušom, ljubavlju, strašću i poštovanjem. Radio sam sa Roko DiSpiritom iz Union Pacifica, vrhunskog njujorškog restorana sa 3 Michelinove zvezdice i kuvarom Semom Hejzenom koji je otvorio Rue 57.

Luksuzni suši Tomas

Donosim vrhunske suši večere sa nezaboravnim nastupom uživo na Airbnb-u.

Gurmanska soul i karipska hrana - Tommi Nikhail

Uz bonus vještine pečenja i hibačija, isporučujem izuzetnu hranu u više kuhinja.

Vrhunski restorani kod kuće sa privatnim kuvarom Vinsentom

Francuska, mediteranska, poslastičarska, fina kuhinja, sezonska, meniji po narudžbini.

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam kompanije Epicureans Of Florida, privatnog kuvara i ugostiteljstva.

Doživite privatnu večeru sa poznatim kuvarom

Doživljaj luksuznih restorana sa lokalnim ukusima – savršeno za Bahove zabave

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni ukusi, prezentacija.

Igrajte se sa svojom hranom sa kuvaricom Nikol Fej

Radio sam za vrhunske kuvare i restorane u Bostonu i Južnoj Floridi i uzbuđen sam što ću s vama podijeliti svoju strast i stručnost.

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu