Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Cooper City

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Živopisna fuziona jela koja priprema Nataša

Završila sam kulinarstvo i radila sa kuvarskim timom kuvajtske kraljevske porodice.

Gurmanska soul i karipska hrana - Tommi Nikhail

PRAZNIČNA PONUDA ✨ Ostvarite POPUST od 100 USD na BILO KOJU rezervaciju pomoću koda MIAMIHOLIDAY25

Vrhunski italijanski i mediteranski francuski restorani kod kuće

Vlasnik sam kompanije Epicureans Of Florida, privatnog kuvara i ugostiteljstva.

Doživite privatnu večeru sa poznatim kuvarom

Doživljaj luksuznih restorana sa lokalnim ukusima – savršeno za Bahove zabave

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Američka, karipska fuzija, globalna kuhinja, strastveni ukusi i maštovita prezentacija.

Igrajte se sa svojom hranom sa kuvaricom Nikol Fej

Radio sam za vrhunske kuvare i restorane u Bostonu i Južnoj Floridi i uzbuđen sam što ću s vama podijeliti svoju strast i stručnost.

Gurmanski doručak

U svaki obrok koji spremim utkane su veštine koje sam savladao u vrhunskim restoranima.

Prilagođena udobna kuhinja koju nudi Maoz

Mnoštvo opcija obroka osmišljenih za večeru na putovanju ukusa.

Privatni kuvar Rafa

Donosim kvalitetne obroke iz restorana na vaš sto! Personalizovan, svjež i izrađen sa strašću koji odgovara vašem ukusu, načinu života i rasporedu. Sa mnom je vrlo lako sarađivati i putujem kod vas!

Ukusne kreacije šefa kuhinje Džeja

Kuvala sam za poznate ličnosti i radila u restoranima Flemings i Benihana. Finalista takmičenja „Chef Karla's Favorite.Chef“. Obuka na Umetničkom institutu u Fort Loderdejlu.

Dane: kuvanje od polja do vilice

Glumila sam goste u emisijama The Restaurant i The Morning After TV i dobila bitku sa takosima.

Soflosushi Omakase

Jedinstveni japanski ili fuzijski omakase doživljaj.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu