Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi London

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija sa umami, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.

Luksuzno domaće kuvanje sa ChefKandz

Strastveni kuvar sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju ukusnih jela iz svih vrsta kuhinja.

Mišel: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih ukusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera Džeralda

Spojim bliskoistočne i evropske ukuse u nezaboravna jela.

Doživljaj sa ličnim kuvarom Autor: Met Krenston

Živim da bih kuvala i kuvam da bih živela – nešto što radim sa radošću već 35 godina. Najveća radost mi je kad čujem šapat zadovoljstva i vidim zadovoljne osmehe za stolom.

Luiđijeve mediteranske večere

Studirala sam naturopatsko kuvanje na Kraljevskom koledžu u Londonu i takmičila se na Cuochi d'Italia.

Ukusi svijeta

Stvaram maštovite ukuse koji oduševljavaju moje klijente pružajući nevjerovatno iskustvo.

Emili: sezonski ukusi

Kuvar koji je obučen za Mišelin donosi italijansku toplinu za vaš sto, gdje god da se nalazite.

Bliskoistočna hrana za dušu koju priprema Sid

Ja sam kuvar sa Bliskog istoka sa globalnim iskustvom u kuvanju i obukom u elitnim kuhinjama.

Duhovna trpezarija Klarise

Donosim osećaj topline i prefinjenosti svakom stolu, pretvarajući hranu u vezu.

Globalna kuhinja koju priprema Lejla

Kao bivši učesnik Gordonovog šoua „Next Level Chef“, kreiram živopisna jela inspirisana putovanjima.

Prefinjena hotelska kuhinja u stilu Džonatana

„Kombinujem raznolikost i preciznost u svakom jelu, stvarajući nezaboravne gastronomske doživljaje koji oduševljavaju čula i ostavljaju trajne utiske.”

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu