Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Bee Cave

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Bee Cave

Kuvar

Doživljaj Sedrika Frejzera

Kuvar

Ostin

Proslijeđene aplikacije, Derekove porodične obroke i porodični obroci

15 godina iskustva Ja sam dobro zaokružen, raznovrstan kuvar, kreiram fleksibilne jelovnike za različite ukuse. Obučavao sam se za mesnicu u ulozi Rajana Samsona u Ostinu i diplomirao sam na fakultetu Le Cordon Bleu. Gostovala sam na naslovnici časopisa Rad Ostin i kuvala sam za skejtbord profesionalca Rajana Šilera.

Kuvar

Ostin

Kolin: mediteranski, meksički i još mnogo toga

15 godina iskustva, od brzog ležernog do finog objedovanja i roštilja do pekara, radio sam širom Ostina. Naoštrila sam svoje vještine kroz profesionalne časove spremanja hrane. Nakon što sam sa 15 godina počela da kuvam u pripremi, stekla sam ugostiteljsko iskustvo i postala kuvar.

Kuvar

Kortni, od farme do stola na sljedećem nivou

5 godina iskustva upravljam restoranima, razvijenim jelovnicima i vodim korporativne obuke. Obučen sam za kulinarsko gostoprimstvo, razvoj menija i kuvanje fokusirano na ishranu. Pomogao sam klijentima da ozdrave kroz hranu i stekli priznanje za sezonsko kulinarsko obrazovanje.

Kuvar

Ostin

Mabuhaj, Ostin! Sa kuvarom Denom

14 godina iskustva radio sam iza kuvara YouTuber Joshua Weissman. Pohađao sam The Broadmoor Hotel and Resort u Kolorado Springsu i osvojio sam Adobo Throwdown u San Antoniju u Teksasu.

Kuvar

Atx Latin Flavor - lični kuvari za svaku priliku

9 godina iskustva specijalizovan sam za prilagođene večere, obroke u porodičnom stilu i gurmanski ketering. Imam opsežnu obuku za fine restorane, razvoj menija, ketering i luksuzne događaje. Organizovao sam ekskluzivni fini restoran kojem je prisustvovala značajna javna ličnost.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu