Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Zapadni Vancouver

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Uživajte u užitku privatnog kuvara – Zapadni Vancouver

Kuvar

Sezonska italijanska kuhinja Marijane

18 godina iskustva Odrastajući u blizini mora, naučila sam da volim ukus svježih, održivih sastojaka. Naučila sam da kuvam od majke, kuvarice, posmatrajući njenu preciznost i poštovanje prema ukusu. Svježa tjestenina i hljeb su moje strasti i fokusiram se na organska i biljna jela.

Kuvar

Rajanska kuhinja uz obalu

25 godina iskustva specijalizovan sam za organizovanje najboljih kulinarskih doživljaja Britanske Kolumbije. Imam diplomu kulinarstva iz kulinarske škole Debrulle. Kreiram doživljaje za kraljevske i istaknute klijente širom Britanske Kolumbije.

Kuvar

Uživajte u kuvaru u susjedstvu

Kuvar

Lovena: ekološki prihvatljive gozbe od farme do stola

15 godina iskustva vodim tri uspješne lokacije kafića Indigo Age Café, podučavajući vegetarijansko i zdravo kuvanje. Studirala sam na Institutu za pravu sirovu hranu i Living Light Institute. Predstavljen sam u časopisima „Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine”.

Kuvar

Soulful fusion by Jamila

9 godina iskustva Poreklom sa Barbadosa, radio sam širom Majamija, Vankuvera i udaljenih kuća u Britanskoj Kolumbiji. Radila sam u luksuznim odmaralištima kao što su The Sandy Lane Hotel i Almond Beach Hotel. Radila sam kao kuvar na jahtama i u hotelima kao što je Fontenblo u Majamiju.

Kuvar

Oren: mediteranska i japanska fuzijska kuhinja

20 godina iskustva Imam duboko znanje o raznovrsnim kuhinjama, izuzetnim ukusima i preciznoj prezentaciji. Savladala sam klasične francuske tehnike i podigla svoje kulinarske vještine. Iskoristio sam svoje vještine u vrhunskim kuhinjama kako bih postigao više kulinarske standarde.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu