Usluge na Airbnb-u

Kuvari koje nudi Sijetl

Nađite jedinstvenu uslugu koju pružaju lokalni stručnjaci na Airbnb-u.

Sve usluge kuvara

Lokalni, održivi, organski obroci kuvara Skota

Tokom više od decenije u Pacifičkom severozapadu, stvorio sam odnose sa lokalnim farmama, trgovcima ribom, mesarima i zanatlijama koji će mi pomoći da vam pružim najbolje iz sezone tokom cele godine.

Sezonski kulinarski doživljaj u Gruziji

Volim da kuvam kreativna i tradicionalna jela inspirisana širokim spektrom kulturnih iskustava.

Moderni azijski specijaliteti My-Hanh

Pobijedila sam na 2 kulinarska takmičenja i napravila 80 najboljih na MasterChefu Gordona Remzija.

Sve vrste kuhinje i udobnosti koje pruža Key's Catering

Nakon što sam usavršio svoje veštine u Le Cordon Bleu, pokrenuo sam svoj biznis kako bih ponudio kreativne obroke pripremljene globalnim tehnikama.

Tereza: biljni i mediteranski

Donosim kreativnost i eleganciju u fokus na biljna i mediteranska jela.

Vrhunska globalna kuhinja - Tomas

Povezujući se sa ljudima putem hrane, donosim globalne ukuse i prefinjenu udobnost na svaki tanjir.

Privatni restoran u Rajanu

Ja sam profesionalni kuvar koji voli svježe, lokalne i održive sastojke.

Mediterranean & PlantBased, by Teresa

Blisko sarađujem sa pojedincima i porodicama koji žele da jedu zdravije.

Od farme i mora do stola

Moja jela su okružena sezonskim sastojcima, pažljivo poboljšavajući njihov ukus.

Larson nudi južnjačke, morske plodove i italijanske ukuse

Spojim južnjačke, teksaško-meksičke, roštilj, morske plodove i azijske ukuse u nezaboravna jela.

Odvažni globalni ukusi Vothane

Izrađujem obroke i jela koja spajaju ljude.

Klaudija: zdravi obroci inspirisani Plavom zonom

Jelovnici izrađeni od vitalnosti i ukusa Italije i Grčke - autentične kuhinje Plave zone dizajnirane za povezivanje i ishranu.

Privatni kuvari koji će vam pripremiti savršen obrok

Lokalni stručnjaci

Zadovoljite apetit, od ličnog kuvara do prilagođenih opcija keteringa

Ručno odabrano zbog kvaliteta

Pregledamo kulinarsko iskustvo svakog kuvara

Istorijat izvrsnosti

Bar 2 godine rada u kulinarstvu