Vrhunski doživljaj sa privatnim kuvarom u Koloradu

Sezonski vođene i na Kolorado fokusirane večere sa više delova, uz privatnog kuvara, sa luksuznim bifteksima, bistro i menijima inspirisanim brančom
Prevedeno je automatski
Kuvar, Копер Маунтин
Pruža se u vašem domu

Kolorado Ranč Čophaus

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Meni privatnog kuvara koji ističe i slavi bogatu istoriju starosedelaca, pionira i rančera Kolorada uz luksuzni meni inspirisan specijalitetima odrezaka

Bistro „Kolorado farma“

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Jedinstven doživljaj sa privatnim kuvarom koji ističe i slavi bogatu istoriju autohtonog stanovništva, pionira i poljoprivrede Kolorada uz vrhunski meni inspirisan bistroima

Branč sa mehurićima

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Divna proslava sa sezonskim i luksuznim jelovnicima kuvara inspirisanim Koloradom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Billy) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Francuska perionica, Tarbelova, Kaj u Divljem konju, Ski Tip Loža
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam u nekim od najpoznatijih i najprestižnijih kuhinja u Severnoj Americi
Edukacija i obuka
ASC, Keystone Culinary Institute, Kistoun, Kolorado
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вејл, Копер Маунтин, Едвардс i Минтерн. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$200 Od $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Vrhunski doživljaj sa privatnim kuvarom u Koloradu

Sezonski vođene i na Kolorado fokusirane večere sa više delova, uz privatnog kuvara, sa luksuznim bifteksima, bistro i menijima inspirisanim brančom
Prevedeno je automatski
Kuvar, Копер Маунтин
Pruža se u vašem domu
$200 Od $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Besplatno otkazivanje

Kolorado Ranč Čophaus

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Meni privatnog kuvara koji ističe i slavi bogatu istoriju starosedelaca, pionira i rančera Kolorada uz luksuzni meni inspirisan specijalitetima odrezaka

Bistro „Kolorado farma“

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Jedinstven doživljaj sa privatnim kuvarom koji ističe i slavi bogatu istoriju autohtonog stanovništva, pionira i poljoprivrede Kolorada uz vrhunski meni inspirisan bistroima

Branč sa mehurićima

$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $1.000
Divna proslava sa sezonskim i luksuznim jelovnicima kuvara inspirisanim Koloradom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Billy) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Francuska perionica, Tarbelova, Kaj u Divljem konju, Ski Tip Loža
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam u nekim od najpoznatijih i najprestižnijih kuhinja u Severnoj Americi
Edukacija i obuka
ASC, Keystone Culinary Institute, Kistoun, Kolorado
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вејл, Копер Маунтин, Едвардс i Минтерн. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?