Tradicionalna italijanska kuhinja koju priprema Stephan

Kao kuvar/vlasnik restorana Rossoblu, bio sam gostujući sudija u emisijama Top Chef i Hell's Kitchen.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu

Italijanski obrok koji grije dušu

$250 $250 po gostu
Uživajte u tradicionalnoj italijanskoj večeri sa ručno valjanom testeninom, svežim proizvodima sa pijace i visokokvalitetnim morskim plodovima i mesom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Steve & Dina) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
27 godina iskustva
Trenutno sam vlasnik i upravnik pica-pećnica Rossoblu i Superfine Pizza u Los Anđelesu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Moj restoran Sotto je prepoznat kao jedan od najboljih novih restorana u SAD prema časopisu Esquire.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Kalifornijskom univerzitetu u San Dijegu i Institutu za kulinarsko obrazovanje u Njujorku.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$250 Od $250 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Tradicionalna italijanska kuhinja koju priprema Stephan

Kao kuvar/vlasnik restorana Rossoblu, bio sam gostujući sudija u emisijama Top Chef i Hell's Kitchen.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu
$250 Od $250 po gostu
Besplatno otkazivanje

Italijanski obrok koji grije dušu

$250 $250 po gostu
Uživajte u tradicionalnoj italijanskoj večeri sa ručno valjanom testeninom, svežim proizvodima sa pijace i visokokvalitetnim morskim plodovima i mesom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Steve & Dina) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
27 godina iskustva
Trenutno sam vlasnik i upravnik pica-pećnica Rossoblu i Superfine Pizza u Los Anđelesu.
Istaknuti trenutak u karijeri
Moj restoran Sotto je prepoznat kao jedan od najboljih novih restorana u SAD prema časopisu Esquire.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam na Kalifornijskom univerzitetu u San Dijegu i Institutu za kulinarsko obrazovanje u Njujorku.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?