Privatni kuvar Nelson
Fina kuhinja, održivo kuvanje, kulinarska tehnika, kreativna kuhinja.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Њујорк
Pruža se u vašem domu
Moderni italijanski
$220 $220 po gostu
Uživajte u modernom italijanskom iskustvu uz izbor jednog predjela i jednog prvog jela, sa jelima kao što su hobotnica i bolonjez di mare. Glavno jelo i desert su uključeni, a u ponudi su specijaliteti kao što su njujorški biftek i klasični tiramisu.
Latinska Amerika
$220 $220 po gostu
Arepas de Maiz: prženi kukuruz, rebarca, čimičuri sos, krem sos od korijandera
Francuski meni
$250 $250 po gostu
Uživajte u prefinjenom francuskom meniju sa izborom klasičnih predjela kao što su salata od ledene salate ili tatarski biftek. Za prvo jelo izaberite agnoloti sa repom od vola, kavatele sa mastilom od lignje ili hobotnicu sa hrskavim pirinčem. Glavno jelo nudi pačetinu, file minjon ili venecijanske škampe sa palentom. Zaključite uz delikatan desert od suflea ili krem brulea.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Nelson) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
10+ godina u Michelinovim kuhinjama; obučavan kod Kellera i Barbera.
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio je pod vođstvom Tomasa Kelera i Dena Barbera u kuhinjama sa Mišelinovom zvezdicom.
Edukacija i obuka
Studirao je kulinarstvo na koledžu; obučavao se u kuhinjama visokog restorana.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Њујорк, Њуарк, Џерси Сити i Елизабет. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$220 Od $220 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




