Tradicija za stolom sa kuvarom Aleksom
strast, profesionalnost i mnogo iskustva u mediteranskoj kuhinji
Prevedeno je automatski
Kuvar, Пјаченца
Pruža se u vašem domu
Pica
$18 $18 po gostu
Minimum za rezervaciju je $82
Ručak ili večera sa picom kao glavnim junakom
Aperitiv od morskih plodova
$36 $36 po gostu
Minimum za rezervaciju je $94
Ovaj izbor uključuje predjela od morskih plodova: karpaccio od hobotnice, tikvice punjene sabljarkom i tartar od tunjevine
Ode alle cozze
$36 $36 po gostu
Minimum za rezervaciju je $106
Degustacija dagnji, zvezde raznih recepata
Testenina na bazi švedskog stola
$42 $42 po gostu
Minimum za rezervaciju je $117
degustacija sa širokim izborom prvih jela, sa testeninama svih oblika (suvim ili svežim), rižotom, sa morskim plodovima i mesnim sastojcima
Hrana za prste
$53 $53 po gostu
Minimum za rezervaciju je $129
Degustacija hrane za prste sa mnogim delikatesima sa morskim/svežim sastojcima
Degustacija palente
$59 $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $129
Degustacija ručka ili večere sa palentom, uz pečurke, pirjano meso ili mešavinu sireva
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Alessandro) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
lični kuvar donosi italijansku kulinarsku tradiciju u vaš dom
Istaknuti trenutak u karijeri
vrhunski kuvar od 2019.
Edukacija i obuka
stečeno zvanje tehničara za ugostiteljske usluge
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Пјаченца, Villa di Serio i Сондрио. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene:
22031, Albavilla, Lombardija, Италија
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Nije raspoloživo
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?







