Usluge keteringa Albert Marcel Henri
Kuvao sam tokom mnogih velikih nagrada na hipodromima u regionu Ile-de-France.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Париз
Pruža se u vašem domu
Brzi obrok
$54 $54 po gostu
Ovaj brzi meni dizajniran za ručkove, večere ili piknike uključuje sendvič sa sirovim ili kuvanim sezonskim povrćem, sa pilećim prsima ili hladnim mesom, ili kiš, salate i sosove i začine.
Ekspresni obrok plus
$71 $71 po gostu
Ovaj meni uključuje malu sezonsku supu, glavno jelo, desert ili predjela. Povrće i prelivi se biraju u skladu sa sezonom.
Čas hrane
$89 $89 po gostu
Ova ponuda vam omogućava da naučite ili poboljšate svoje veštine kuvanja ili pravljenja peciva. Ova radionica se sprovodi sa prijateljima, kolegama ili porodicom i sastoji se od pripreme hrane i degustacije finalnih priprema.
Vrhunski sezonski obrok
$107 $107 po gostu
Ovaj meni je sastavljen prema željama i sezoni, sa svežim sastojcima inspirisanim pijacama. Sastoji se od predjela, glavnih jela i deserta.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Albert Marcel Henri) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
49 godina iskustva
Radio sam kao majstor za ketering i bio sam trener kuvanja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvao sam na mnogim velikim nagradama kao što su nagrada Diane ili nagrada Amerike.
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarstvo i ugostiteljstvo.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз, Маси, Велизи Вилакубле i Аррондисман де Нантер. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$54 Od $54 po gostu
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





