Gastronomska kuhinja putovanja sa kuvarom Kristom
Kulinarsko iskustvo, putovanje između kultura i ukusa.
Za vas izrađujem personalizovanu i neobičnu uslugu. Od usluge do tanjira
Prevedeno je automatski
Kuvar, Mareau-aux-Bois
Pruža se u vašem domu
Meni Esquisse
$116 $116 po gostu
Degustacija od 4 jela: Od predjela do deserta, bekstvo u moj svet putovanja. Ugodni ukusi sa uticajima iz Japana, Libana, Konga i Francuske
Meni Horizon
$173 $173 po gostu
Degustacija 5 jela sa kopna i mora. Jelovnik fokusiran na sosove, začine, dodatke i otkrivanje izuzetnih proizvoda iz celog sveta (vagju, mandjanga, tonburi, kavijar...)
Meni tekstura
$208 $208 po gostu
Degustacija od 9 jela. Između tekstura, oblika i ukusa, ritmično i razigrano gastronomsko delo, u vidu zalogaja.
Meni za potpis
$231 $231 po gostu
Degustacija od 7 jela. Izuzetni proizvodi, netipični ukusi. Ovaj meni daje slobodu kreativnosti i mašti kuvara.
Dijalog u njenom univerzumu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Christ) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Gastronomsko kulinarsko putovanje kroz azijske, francuske i afričke uticaje.
Istaknuti trenutak u karijeri
Učestvovao sam u šou programu „Objectif Top Chef”. Bio sam kuvar u Japanu, Tajlandu, Libanu, Maroku.
Edukacija i obuka
Obučen u restoranu Gaggan u Bangkoku.
Ekskluzivni kuvar Morija Saka.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Mareau-aux-Bois, Villeneuve-Saint-Vistre-et-Villevotte, Terminiers i Réclainville. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$116 Od $116 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





