Meksički ketering Tacos El Veneno
Sarađivali smo sa organizatorima događaja kao što su Nomades i The Common Thread Club. Učestvovali smo i na festivalima kao što su Taco Fest, Vive Latino Zaragoza i Flors al Mercat.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Барселона
Pruža se u vašem domu
Brunch mexicano
$48 $48 po gostu
Otarasite se mamurluka i želje za ukusnom hranom. Ovaj sjajan kasni doručak donosi autentične i utešne ukuse gde god je to potrebno. Idealno je za početak dana na pravi način i bez muke.
Meksička tradicija
$65 $65 po gostu
Okusite najautentičnije ukuse Meksika. Ovaj ukusni ketering ima veliki izbor tradicionalnih jela, a takosi su glavni proizvod. Kuhinja Tacos el Veneno putuje bilo gde da podeli svoje recepte za ceo život.
Meksički
$89 $89 po gostu
Uživajte u domaćoj kuhinji gde god da se nalazite. Ova eksplozija ukusa, boja i aroma sadrži sveže sastojke i nezaboravne recepte. Idealno je za iznenađenje gostiju ili za sebi, bez izlaska iz kuće.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Tessi) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
4 godine iskustva
Nastali smo kao putujuća prodavnica takosa i putovali smo Evropom za sve vrste događaja.
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvamo na festivalima Taco Fest, Vive Latino, Flors al Mercat, Festivalet i Der Steinerwirt.
Edukacija i obuka
Učili smo u restoranima u Oahaki, kao što su Narciso i Mr. Fox.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Барселона. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$48 Od $48 po gostu
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




