Sezonski meni: zimski potpis, šef Neraudeau

Valentin Neraudo, autor knjige „Od porodične bašte do izuzetnih stolova”, radio je zajedno sa Mišelom Gerarom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Аррондисман де Санли
Pruža se u vašem domu

Zimski specijaliteti

$323 $323 po gostu
Minimum za rezervaciju je $6.449
predjela — početno jelo — glavno jelo — desert Hrana koja se jede prstima – 5 komada Ulaz Organsko meko kuvano jaje, kremasti paškanat sa tartufima, odležani Comté sir i hrskavi hleb Emulzija živine, ulje od pečenog lešnika Jelo Pečeni kastrirani petlić sa kestenjem Glazirano korjenasto povrće Jus redukovan na vin jaune, fini pire od rutabage Desert Varijacija čokolade i pralina Kremasta Grand Cru čokolada, hrskavi badem praline, sladoled od tonka pasulja, fina kakao tuile

Zimski prestižni meni

$392 $392 po gostu
Minimum za rezervaciju je $7.830
6 predjela 2 glavna jela desert Hrana za prstima – 6 komada Ulazak – Ja, Zemlja Parfe od organskih jaja, kremasti paškanat i crni tartuf, odležani sir Comte, pileća emulzija sa senom, hrskavi hleb Ulaz – II Jelo od mesa File od telećeg mesa iz Koreza u korici od oraha i tartufa Jus od kafe punog ukusa Pire od celera, pastrnjak glaziran šumskim medom Desert od čokolade i maline Čokoladna kugla Grand Cru i malinovo srce Kakao mrvice, kiseli sorbe od maline Vruća čokoladna pena poslužena za stolom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Guillaume Jamel) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
28 godina iskustva
Valentin Nereaudau: privatni kuvar i kulinarski savetnik
Istaknuti trenutak u karijeri
Valentin Neraudo: učešće u 4. sezoni emisije Top Chef
Edukacija i obuka
Valentin Neraudo: Član Kulinarske akademije Francuske
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Аррондисман де Санли, Аррондисман де Рамбуйе, Аррондисман де Понтуаз i Аррондисман де Мант-ла-Жоли. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$323 Od $323 po gostu
Minimum za rezervaciju je $6.449
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Sezonski meni: zimski potpis, šef Neraudeau

Valentin Neraudo, autor knjige „Od porodične bašte do izuzetnih stolova”, radio je zajedno sa Mišelom Gerarom. Sezonske kulinarske kreacije prilagodljive vašem ukusu i alergijama.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Аррондисман де Санли
Pruža se u vašem domu
$323 Od $323 po gostu
Minimum za rezervaciju je $6.449
Besplatno otkazivanje

Zimski specijaliteti

$323 $323 po gostu
Minimum za rezervaciju je $6.449
predjela — početno jelo — glavno jelo — desert Hrana koja se jede prstima – 5 komada Ulaz Organsko meko kuvano jaje, kremasti paškanat sa tartufima, odležani Comté sir i hrskavi hleb Emulzija živine, ulje od pečenog lešnika Jelo Pečeni kastrirani petlić sa kestenjem Glazirano korjenasto povrće Jus redukovan na vin jaune, fini pire od rutabage Desert Varijacija čokolade i pralina Kremasta Grand Cru čokolada, hrskavi badem praline, sladoled od tonka pasulja, fina kakao tuile

Zimski prestižni meni

$392 $392 po gostu
Minimum za rezervaciju je $7.830
6 predjela 2 glavna jela desert Hrana za prstima – 6 komada Ulazak – Ja, Zemlja Parfe od organskih jaja, kremasti paškanat i crni tartuf, odležani sir Comte, pileća emulzija sa senom, hrskavi hleb Ulaz – II Jelo od mesa File od telećeg mesa iz Koreza u korici od oraha i tartufa Jus od kafe punog ukusa Pire od celera, pastrnjak glaziran šumskim medom Desert od čokolade i maline Čokoladna kugla Grand Cru i malinovo srce Kakao mrvice, kiseli sorbe od maline Vruća čokoladna pena poslužena za stolom
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Guillaume Jamel) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
28 godina iskustva
Valentin Nereaudau: privatni kuvar i kulinarski savetnik
Istaknuti trenutak u karijeri
Valentin Neraudo: učešće u 4. sezoni emisije Top Chef
Edukacija i obuka
Valentin Neraudo: Član Kulinarske akademije Francuske
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Аррондисман де Санли, Аррондисман де Рамбуйе, Аррондисман де Понтуаз i Аррондисман де Мант-ла-Жоли. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?