Uzvišene kulinarske kreacije Antonija

Imam više od 20 godina iskustva, uključujući i rad kao glavni kuvar u restoranu Perry's Steakhouse.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Хјустон
Pruža se u vašem domu

Slavimo jagnje

$120 $120 po gostu
Profinjena mediteranska večera sa nežnim jagnjetinom u kombinaciji sa svetlim začinskim biljem, citrusnim akcentima i svežim sezonskim proizvodima. Za početak ćete uživati u pečenim kapicama sa džemom od slanine i balzamiko sirćeta, a za kraj u torti od jogurta sa limunom i maslinovim uljem, šantijskim kremom i svežim bobičastim voćem. Kuvar Antonio stvara luksuzno, ali pristupačno iskustvo, balansirajući bogate ukuse sa živopisnom, modernom prezentacijom.

Luksuz na obali: brancin i citrusi

$125 $125 po gostu
Prepustite se svežem, elegantnom doživljaju morskih plodova uz luksuzni meni kuvara Antonija. Započnite sa karpačom od lososa sušenog u citrusima, začinjenog i prelivenog sitnim zelenilom i rendanim komoračem. Zatim čileanski brancin sa belim maslacem od kapara i limuna. Poslužuje se uz pire od krompira sa pečenim belim lukom i šparglama sa bademima i parmezanom. Za kraj, lagani, osvežavajući parfet od limete i sira za savršen kraj na obali.

Doživljaj u stekhausu

$130 $130 po gostu
Uživajte u profinjenoj večeri u stilu teksaškog biftek restorana koju je pripremio kuvar Antonio. Započnite sa kolačem od krabe ili svežom salatom, nakon čega sledi odrezak po vašem izboru, spremljen do savršenstva. Servira se sa pire krompirom od tartufa, šparglama prelivenim sosom Béarnaise i dekadentnim čokoladnim pudingom. Luksuzno iskustvo obedovanja u domu koje spaja udobnost i eleganciju. Dostupni su dodaci za preliv

Praznična elegancija: govedina Velington

$130 $130 po gostu
Bezvremenski doživljaj fine kuhinje koji prikazuje kultnu govedinu Velington – nežni file umotan u duksel od pečuraka, pršutu i lisnato zlatno lisnato testo. Kuvar Antonio unosi svoju dugogodišnju stručnost u pripremu vrhunskih jela u ovo klasično jelo, uparujući ga sa profinjenim prilozima i bogatim, svilenkastim sosom za nezaboravan obrok vredan svake posebne prilike.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Antonio) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar u restoranu Perry's Steakhouse and Grille
Edukacija i obuka
Usavršavao sam svoje veštine u najboljim restoranima u Hjustonu više od 20 godina
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Хјустон, Clemville, Кливленд i Анавак. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$120 Od $120 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Uzvišene kulinarske kreacije Antonija

Imam više od 20 godina iskustva, uključujući i rad kao glavni kuvar u restoranu Perry's Steakhouse.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Хјустон
Pruža se u vašem domu
$120 Od $120 po gostu
Besplatno otkazivanje

Slavimo jagnje

$120 $120 po gostu
Profinjena mediteranska večera sa nežnim jagnjetinom u kombinaciji sa svetlim začinskim biljem, citrusnim akcentima i svežim sezonskim proizvodima. Za početak ćete uživati u pečenim kapicama sa džemom od slanine i balzamiko sirćeta, a za kraj u torti od jogurta sa limunom i maslinovim uljem, šantijskim kremom i svežim bobičastim voćem. Kuvar Antonio stvara luksuzno, ali pristupačno iskustvo, balansirajući bogate ukuse sa živopisnom, modernom prezentacijom.

Luksuz na obali: brancin i citrusi

$125 $125 po gostu
Prepustite se svežem, elegantnom doživljaju morskih plodova uz luksuzni meni kuvara Antonija. Započnite sa karpačom od lososa sušenog u citrusima, začinjenog i prelivenog sitnim zelenilom i rendanim komoračem. Zatim čileanski brancin sa belim maslacem od kapara i limuna. Poslužuje se uz pire od krompira sa pečenim belim lukom i šparglama sa bademima i parmezanom. Za kraj, lagani, osvežavajući parfet od limete i sira za savršen kraj na obali.

Doživljaj u stekhausu

$130 $130 po gostu
Uživajte u profinjenoj večeri u stilu teksaškog biftek restorana koju je pripremio kuvar Antonio. Započnite sa kolačem od krabe ili svežom salatom, nakon čega sledi odrezak po vašem izboru, spremljen do savršenstva. Servira se sa pire krompirom od tartufa, šparglama prelivenim sosom Béarnaise i dekadentnim čokoladnim pudingom. Luksuzno iskustvo obedovanja u domu koje spaja udobnost i eleganciju. Dostupni su dodaci za preliv

Praznična elegancija: govedina Velington

$130 $130 po gostu
Bezvremenski doživljaj fine kuhinje koji prikazuje kultnu govedinu Velington – nežni file umotan u duksel od pečuraka, pršutu i lisnato zlatno lisnato testo. Kuvar Antonio unosi svoju dugogodišnju stručnost u pripremu vrhunskih jela u ovo klasično jelo, uparujući ga sa profinjenim prilozima i bogatim, svilenkastim sosom za nezaboravan obrok vredan svake posebne prilike.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Antonio) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Bio sam glavni kuvar u restoranu Perry's Steakhouse and Grille
Edukacija i obuka
Usavršavao sam svoje veštine u najboljim restoranima u Hjustonu više od 20 godina
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Хјустон, Clemville, Кливленд i Анавак. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?