Prava hrana: keto, biljna, bez glutena

Diplomirani nutricionista specijalizovan za funkcionalnu ishranu. Kuvarica za odmarališta i kuće. Lokalna, svesna i fiziološka kuhinja.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Пуерто Ваљарта
Pruža se u vašem domu

Meni za porodicu

$60 $60 po gostu
Minimum za rezervaciju je $325
Uključuje svežu cvetnu vodu i lokalno voće. Macerisano sirovo povrće i starter od kremaste fermentisane kreme. Salata sa domaćim klicama. Glavno jelo sa životinjskim proteinima (sveža riba, piletina ili meso) ili biljnim proteinima (mungo, džaka, kinoa, leblebije). Poslužuje se sa morskom travom, svežim povrćem i ukusnom domaćom kremom i sosom. Mogućnost izbora između testenine bez glutena ili tradicionalne testenine od kiselog testa. Kakao desert ili tropska palačinka, u zavisnosti od sezone i ukusa.

Meni za parove

$87 $87 po gostu
Minimum za rezervaciju je $216
Tost sa fermentisanim Tepacheom. Sveža limunada. Betebel unos maceriran sa suncokretovom kremom. Glavno jelo: ceviche, jedrilica sa mešanim pireom i karamelizovanim crnim lukom. Uz slatko-kisel boraniju. Sveža salata. Desert: tropski krem.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Luciana Sol) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Kuvarica u restoranu Disco Sopa. Kreator menija u restoranima Sarajevo San Cristobal i Bonita Tulum.
Edukacija i obuka
Diplomirani nutricionista. Diplomirani stručnjak za ishranu na biljnoj bazi. Živa kuhinja.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$87 Od $87 po gostu
Minimum za rezervaciju je $216
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Prava hrana: keto, biljna, bez glutena

Diplomirani nutricionista specijalizovan za funkcionalnu ishranu. Kuvarica za odmarališta i kuće. Lokalna, svesna i fiziološka kuhinja.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Пуерто Ваљарта
Pruža se u vašem domu
$87 Od $87 po gostu
Minimum za rezervaciju je $216
Besplatno otkazivanje

Meni za porodicu

$60 $60 po gostu
Minimum za rezervaciju je $325
Uključuje svežu cvetnu vodu i lokalno voće. Macerisano sirovo povrće i starter od kremaste fermentisane kreme. Salata sa domaćim klicama. Glavno jelo sa životinjskim proteinima (sveža riba, piletina ili meso) ili biljnim proteinima (mungo, džaka, kinoa, leblebije). Poslužuje se sa morskom travom, svežim povrćem i ukusnom domaćom kremom i sosom. Mogućnost izbora između testenine bez glutena ili tradicionalne testenine od kiselog testa. Kakao desert ili tropska palačinka, u zavisnosti od sezone i ukusa.

Meni za parove

$87 $87 po gostu
Minimum za rezervaciju je $216
Tost sa fermentisanim Tepacheom. Sveža limunada. Betebel unos maceriran sa suncokretovom kremom. Glavno jelo: ceviche, jedrilica sa mešanim pireom i karamelizovanim crnim lukom. Uz slatko-kisel boraniju. Sveža salata. Desert: tropski krem.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Luciana Sol) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Kuvarica u restoranu Disco Sopa. Kreator menija u restoranima Sarajevo San Cristobal i Bonita Tulum.
Edukacija i obuka
Diplomirani nutricionista. Diplomirani stručnjak za ishranu na biljnoj bazi. Živa kuhinja.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?