Fini restorani i stolovi za pašu u blizini Tomaša

Bivši kuvar u Škotskoj, sada sam vlasnik ugostiteljskog preduzeća Taste Heaven Catering u Španiji.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Малага
Pruža se u vašem domu

Sto za ispašu

$52 $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $518
Ovaj meni sadrži iberijsku svinjetinu i rolnice od kobasica sa sušenim paradajzom, arancini punjene mocarelom, bruskete sa belim lukom i kandiranim paradajzom, mini sendviče sa karamelizovanim crnim lukom i rukolom, jagnjeće ćufte sa jogurtom sa mentom, čipolate sa medom i senfom. U sosove spadaju salsa romesko, čimičuri, sos od feta sira i pistaća i humus u marokanskom stilu. Prilozi: izbor hleba i lepinja, masline i krudite, sezonsko voće.

Obrok od 3 slijeda

$98 $98 po gostu
Minimum za rezervaciju je $587
Započnite ovaj obrok pečenim brijem natopljenim brendijem, medom, pečenim lešnicima i hrskavim hlebom. Sledi polako pirjani goveđi obraz na burgundski način u bogatom sosu od crnog vina sa mladim šargarepom i kestenjastim pečurkama, poslužen sa pireom od parmezana, pečenim zimskim korenjem, narandžama i crvenim kupusom sa balzamičnim sirćetom. Za desert je kolač od šljiva, jabuka i narandže sa kremom od viskija.

Meni sa 6 delikatesnih jela

$139 $139 po gostu
Minimum za rezervaciju je $553
Amuse-bouche: mini burata umotana u koricu od peciva sa konfiranim čeri paradajzom, pečenim grožđem i uljem od bosiljka. Predjelo: brancin i tartar od jabuka sa salsom od kapara i kremom od kopra. Supa: hladni zeleni gaspačo preliven hrskavim pistaćima. Salata: karpaccio od cvekle sa musom od kozjeg sira i vinaigrette od narandže. Glavno jelo: prvoklasni goveđi file sa jastogom termidor poslužen sa crvenim vinom i mekom kremom od batata. Desert: mus od tamne čokolade i kupine.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Tomasz) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Pružalac usluge keteringa
20 godina iskustva
Bavio sam se keteringom na vrhunskim destinacijama u Škotskoj prije nego što sam osnovao svoju ketering kompaniju u Španiji.
Istaknuti trenutak u karijeri
Ketering kompanija koju sam vodio u Škotskoj proglašena je najboljim mestom u Velikoj Britaniji.
Edukacija i obuka
Studirao sam u Škotskoj, gde sam stekao škotsku stručnu kvalifikaciju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Малага, Беналмадена, Марбеља i Торремолинос. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$52 Od $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $518
Besplatno otkazivanje

Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Fini restorani i stolovi za pašu u blizini Tomaša

Bivši kuvar u Škotskoj, sada sam vlasnik ugostiteljskog preduzeća Taste Heaven Catering u Španiji.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Малага
Pruža se u vašem domu
$52 Od $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $518
Besplatno otkazivanje

Sto za ispašu

$52 $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $518
Ovaj meni sadrži iberijsku svinjetinu i rolnice od kobasica sa sušenim paradajzom, arancini punjene mocarelom, bruskete sa belim lukom i kandiranim paradajzom, mini sendviče sa karamelizovanim crnim lukom i rukolom, jagnjeće ćufte sa jogurtom sa mentom, čipolate sa medom i senfom. U sosove spadaju salsa romesko, čimičuri, sos od feta sira i pistaća i humus u marokanskom stilu. Prilozi: izbor hleba i lepinja, masline i krudite, sezonsko voće.

Obrok od 3 slijeda

$98 $98 po gostu
Minimum za rezervaciju je $587
Započnite ovaj obrok pečenim brijem natopljenim brendijem, medom, pečenim lešnicima i hrskavim hlebom. Sledi polako pirjani goveđi obraz na burgundski način u bogatom sosu od crnog vina sa mladim šargarepom i kestenjastim pečurkama, poslužen sa pireom od parmezana, pečenim zimskim korenjem, narandžama i crvenim kupusom sa balzamičnim sirćetom. Za desert je kolač od šljiva, jabuka i narandže sa kremom od viskija.

Meni sa 6 delikatesnih jela

$139 $139 po gostu
Minimum za rezervaciju je $553
Amuse-bouche: mini burata umotana u koricu od peciva sa konfiranim čeri paradajzom, pečenim grožđem i uljem od bosiljka. Predjelo: brancin i tartar od jabuka sa salsom od kapara i kremom od kopra. Supa: hladni zeleni gaspačo preliven hrskavim pistaćima. Salata: karpaccio od cvekle sa musom od kozjeg sira i vinaigrette od narandže. Glavno jelo: prvoklasni goveđi file sa jastogom termidor poslužen sa crvenim vinom i mekom kremom od batata. Desert: mus od tamne čokolade i kupine.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Tomasz) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Pružalac usluge keteringa
20 godina iskustva
Bavio sam se keteringom na vrhunskim destinacijama u Škotskoj prije nego što sam osnovao svoju ketering kompaniju u Španiji.
Istaknuti trenutak u karijeri
Ketering kompanija koju sam vodio u Škotskoj proglašena je najboljim mestom u Velikoj Britaniji.
Edukacija i obuka
Studirao sam u Škotskoj, gde sam stekao škotsku stručnu kvalifikaciju.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Малага, Беналмадена, Марбеља i Торремолинос. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?