Privatni kuvar Astrid

dobrobit, dizajn hrane, kulinarska tehnika, kreativnost, gastronomija
Prevedeno je automatski
Kuvar, Торре дель Мар
Pruža se u vašem domu

Sjajan branč

$35 $35 po gostu
Uživajte u sjajnom branču sa sezonskim voćem, punom izborom jaja, francuskim omletom i jajima Benedikt. Takođe, hljeb od kiselog tijesta sa orašastim plodovima, kafa i čajevi, kao i ukusni deserti kao što su crveni voćni kolač, čija puding sa domaćim džemom i humus od papaje i karija, sve uključeno.

Klasičan tok

$47 $47 po gostu
Uživajte u klasičnom meniju sa đenovskom salatom kao predjelom, kaprize sa patlidžanom kao prvim jelom, mediteranskom oradom kao glavnim jelom i veselom pana kotom kao desertom. Kompletan doživljaj sa svim jelima uključenim da oduševe vaše nepce.

Srećni praznici

$52 $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $62
1. opcija: ćuretina po ukusu ili specijalni recept 2 – Pato delux 3- punjeni but

Vegui Love

$58 $58 po gostu
Uživajte u potpunom iskustvu na biljnoj bazi uz Vegui Love: azijski humus kao predjelo, pirinač sa pečurkama i peršunom kao prvo jelo, kari od zelenog leblebija kao glavno jelo i ukusna sirova torta od kokosa i avokada za desert. Sve je uključeno za uravnotežen i ukusan obrok.

Delija de Mar

$70 $70 po gostu
Otkrijte „novu paradigmu“ uz jedinstven izbor: izaberite predjelo, uživajte u prvom i glavnom jelu i desertu, sve pažljivo pripremljeno da ponudi potpuno i ukusno kulinarsko iskustvo.

Nova paradigma

$116 $116 po gostu
Uživajte u novoj gastronomskoj paradigmi uz potpuno iskustvo: ostrige Žilardo sa juzu biserima i penom od džina i tonika, karpačo od škrlatnih škampa sa vinjagretom od šerija i mekim klicama, pečeni romb sa šampanjcem beurre blanc i pastrmčinom, i za kraj, krem od marakuje sa kokosovim hrskavcem i jestivim zlatnim prahom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Astrid) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Radio sam u Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Istaknuti trenutak u karijeri
Dizajniram gastronomska iskustva za brendove i velnes događaje.
Edukacija i obuka
Osvojila sam pola stipendije za Cordón Blue u Madridu, ali moje iskustvo se zasniva na mom putovanju...
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Малага, Торре дель Мар, Велез-Малага i Сьерра-де-лас-Нивес. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$35 Od $35 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Privatni kuvar Astrid

dobrobit, dizajn hrane, kulinarska tehnika, kreativnost, gastronomija
Prevedeno je automatski
Kuvar, Торре дель Мар
Pruža se u vašem domu
$35 Od $35 po gostu
Besplatno otkazivanje

Sjajan branč

$35 $35 po gostu
Uživajte u sjajnom branču sa sezonskim voćem, punom izborom jaja, francuskim omletom i jajima Benedikt. Takođe, hljeb od kiselog tijesta sa orašastim plodovima, kafa i čajevi, kao i ukusni deserti kao što su crveni voćni kolač, čija puding sa domaćim džemom i humus od papaje i karija, sve uključeno.

Klasičan tok

$47 $47 po gostu
Uživajte u klasičnom meniju sa đenovskom salatom kao predjelom, kaprize sa patlidžanom kao prvim jelom, mediteranskom oradom kao glavnim jelom i veselom pana kotom kao desertom. Kompletan doživljaj sa svim jelima uključenim da oduševe vaše nepce.

Srećni praznici

$52 $52 po gostu
Minimum za rezervaciju je $62
1. opcija: ćuretina po ukusu ili specijalni recept 2 – Pato delux 3- punjeni but

Vegui Love

$58 $58 po gostu
Uživajte u potpunom iskustvu na biljnoj bazi uz Vegui Love: azijski humus kao predjelo, pirinač sa pečurkama i peršunom kao prvo jelo, kari od zelenog leblebija kao glavno jelo i ukusna sirova torta od kokosa i avokada za desert. Sve je uključeno za uravnotežen i ukusan obrok.

Delija de Mar

$70 $70 po gostu
Otkrijte „novu paradigmu“ uz jedinstven izbor: izaberite predjelo, uživajte u prvom i glavnom jelu i desertu, sve pažljivo pripremljeno da ponudi potpuno i ukusno kulinarsko iskustvo.

Nova paradigma

$116 $116 po gostu
Uživajte u novoj gastronomskoj paradigmi uz potpuno iskustvo: ostrige Žilardo sa juzu biserima i penom od džina i tonika, karpačo od škrlatnih škampa sa vinjagretom od šerija i mekim klicama, pečeni romb sa šampanjcem beurre blanc i pastrmčinom, i za kraj, krem od marakuje sa kokosovim hrskavcem i jestivim zlatnim prahom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Astrid) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
20 godina iskustva
Radio sam u Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Istaknuti trenutak u karijeri
Dizajniram gastronomska iskustva za brendove i velnes događaje.
Edukacija i obuka
Osvojila sam pola stipendije za Cordón Blue u Madridu, ali moje iskustvo se zasniva na mom putovanju...
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Малага, Торре дель Мар, Велез-Малага i Сьерра-де-лас-Нивес. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 2 godine mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?