Sezonski kulinarski doživljaj

Od kuhinje moje bake do saradnje sa Tomasom Kelerom, Danijelom Hamom i mnogim drugim zvezdama Mišelinovog vodiča, donosim svoju strast prema gostoprimstvu i profesionalnu obuku u doživljaj obedovanja u domu
Prevedeno je automatski
Kuvar, Престон-Лейк
Pruža se u vašem domu

Apertivo – italijanski „happy hour“

$65 
Uživajte u lokalnim sastojcima pažljivo ugrađenim u visokoklasne male zalogaje. Dodajte opciono bezalkoholno piće kako biste poboljšali svoje veče.

3 obroka – sezonski degustacioni meni

$80 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.

Brunch

$90 
Doživite nezaboravno jutro sa kuvarom koji priprema prilagođeni, gurmanski branč u vašem domu. Uživajte u sezonskom meniju u opuštenoj atmosferi dok učite savete i tehnike od kulinarskog profesionalca. Savršeno za posebne prilike ili jednostavno uživanje u jedinstvenom, intimnom iskustvu večere. Pića su dostupna uz doplatu.

Večera u porodičnom stilu

$100 
Doživite nezaboravnu porodičnu večeru sa sezonskim jelima koja se dele. Svako jelo ističe sveže, lokalne sastojke, od živopisnih salata i zanatskog hleba do sporo pečenog mesa, ukusnih testenina i dekadentnih deserta. Okupite se oko stola da uživate u toplim, ugodnim ukusima u privlačnoj atmosferi osmišljenoj da proslavi povezanost, razgovor i radost zajedničkog obroka. Pića su dostupna uz doplatu

6 obroka – sezonski degustacioni meni

$150 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.

10 obroka – sezonski degustacioni meni

$300 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Aaron) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Pomoćnik kuvara u restoranu „Spoon and Stable“, CDC u restoranu „Tenant Tasting menu“ u Mineapolisu
Istaknuti trenutak u karijeri
Bocus d'or Mentor, radio je u Italiji 2 meseca u restoranu Michelin.
Edukacija i obuka
Saradnici u primenjenoj nauci o hrani sa koledža Sent Pol. Dobitnik nagrade Bocus d'or Mentor
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Престон-Лейк, Сейнт Бонифасиус, Андерсон i Ричфилд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Opcije znakovnog jezika

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$65 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Sezonski kulinarski doživljaj

Od kuhinje moje bake do saradnje sa Tomasom Kelerom, Danijelom Hamom i mnogim drugim zvezdama Mišelinovog vodiča, donosim svoju strast prema gostoprimstvu i profesionalnu obuku u doživljaj obedovanja u domu
Prevedeno je automatski
Kuvar, Престон-Лейк
Pruža se u vašem domu
$65 
Besplatno otkazivanje

Apertivo – italijanski „happy hour“

$65 
Uživajte u lokalnim sastojcima pažljivo ugrađenim u visokoklasne male zalogaje. Dodajte opciono bezalkoholno piće kako biste poboljšali svoje veče.

3 obroka – sezonski degustacioni meni

$80 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.

Brunch

$90 
Doživite nezaboravno jutro sa kuvarom koji priprema prilagođeni, gurmanski branč u vašem domu. Uživajte u sezonskom meniju u opuštenoj atmosferi dok učite savete i tehnike od kulinarskog profesionalca. Savršeno za posebne prilike ili jednostavno uživanje u jedinstvenom, intimnom iskustvu večere. Pića su dostupna uz doplatu.

Večera u porodičnom stilu

$100 
Doživite nezaboravnu porodičnu večeru sa sezonskim jelima koja se dele. Svako jelo ističe sveže, lokalne sastojke, od živopisnih salata i zanatskog hleba do sporo pečenog mesa, ukusnih testenina i dekadentnih deserta. Okupite se oko stola da uživate u toplim, ugodnim ukusima u privlačnoj atmosferi osmišljenoj da proslavi povezanost, razgovor i radost zajedničkog obroka. Pića su dostupna uz doplatu

6 obroka – sezonski degustacioni meni

$150 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.

10 obroka – sezonski degustacioni meni

$300 
Uživajte u jelima i receptima Tomasa Kelera, Danijela Hama, Markusa Samjuelsona i mnogih drugih kuvara sa kojima sam sarađivao! Ovaj doživljaj, inspirisan godišnjim dobima, osmišljen je kao prefinjeno, ali opušteno iskustvo fine kuhinje u udobnosti vašeg prostora. Na zahtev, dostupan je kompletan vegetarijanski meni ili druge izmene. N.A Uparivanje je dostupno uz dodatnu naknadu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Aaron) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Pomoćnik kuvara u restoranu „Spoon and Stable“, CDC u restoranu „Tenant Tasting menu“ u Mineapolisu
Istaknuti trenutak u karijeri
Bocus d'or Mentor, radio je u Italiji 2 meseca u restoranu Michelin.
Edukacija i obuka
Saradnici u primenjenoj nauci o hrani sa koledža Sent Pol. Dobitnik nagrade Bocus d'or Mentor
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Престон-Лейк, Сейнт Бонифасиус, Андерсон i Ричфилд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Opcije znakovnog jezika

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?