Sveži sastojci sa farme, iskusni italijanski kuvar
Imam iskustva u mnogim različitim kuhinjama i uvek koristim sveže kalifornijske sastojke kada je to moguće. Tako da možete da dobijete obrok koji vi ili vaši klijenti želite sa najboljim mogućim sastojcima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Атаскадеро
Pruža se u vašem domu
Gurmanski organski sendviči sa ćuretinom
$36 $36 po gostu
Organski sendviči sa ćuretinom na gurmanskim briošima. Prekrivena sirom i lokalnim povrćem po vašem izboru. Ručno pravljeni pomfrit ili salata od limuna i rukole dobro se slažu.
Organski japanski ramen za gurmane
$40 $40 po gostu
Organske ramen rezance kuvane u pilećoj supi sa niskim sadržajem natrijuma sa svežim zelenim lukom, đumbirom i belim lukom. Prekriveno proteinima po vašem izboru i meko kuvanim svežim jajima sa farme.
Lokalni špageti sa crnim vinom
$45 $45 po gostu
Organski italijanski špageti kuvani u lokalnom merlotu i pirjani sa svežim belim lukom, crvenom paprikom, lokalnim maslinovim uljem i italijanskim parmezanom. Ovo je stari porodični recept italijanskog kuvara prve generacije i uvek oduševi goste. Dobro ide uz beli hleb sa belim lukom i salatu od rukole i limuna.
Ugodna predjela
$50 $50 po gostu
Domaći beli hleb sa belim lukom, punjene paprike sa rikotom i parmezanom, škampi u omotu od pršute i brokoli pržen na lokalnom maslinovom ulju.
Organska svinjska šnicla i limun
$50 $50 po gostu
Organski tanko isečeni svinjski kotlet omekšan drvenim čekićem, a zatim pohovan i pržen u lokalnom ulju. Pokapajte svežim limunom za neverovatnu kombinaciju ukusa. Ova nemačka hrana za dušu dobro ide uz pečeni brokoli, salatu od limuna i rukole ili pečeni krompir sa belim lukom.
Pečena riba sa organskim maslacem od limuna
$60 $60 po gostu
Lokalni iverak, brancin ili iverak spremljen u gurmanskoj marinadi od limuna, maslaca i belog luka. Padnite sa kosti nežno. Dobro se slaže sa salatom od limuna i rukole i pečenim brokolijem.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Anthony) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
7 godina iskustva
Nakon što sam 5 godina bio pomoćnik kuvara, 2 godine sam bio glavni kuvar na ranču Circle V.
Istaknuti trenutak u karijeri
Svakodnevno kuvanje sveže hrane za 200 zaposlenih na ranču Circle V
Edukacija i obuka
Učio je kod kuvara iz kompanije Michelin koji su pohađali školu Le Cordon Blue u Los Anđelesu.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сан Мигел, Шандон, Сан Ардо i Пасо Роблес. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$36 Od $36 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?







