Izuzetni obroci kuvani sa ljubavlju kuvara Alvareza
Vizionar sa različitim vrstama kuhinje, volim da kuvam za ljude koji vole dobru hranu i žele da dožive iskustvo
Prevedeno je automatski
Kuvar, Павија
Pruža se u vašem domu
Meso na tanjiru
$99
Minimum za rezervaciju je $696
Otkrijte ekskluzivnu degustaciju posvećenu mesu, apsolutnom protagonistu u svakom obroku. Samo sveži proizvodi, odabrani sa održivih farmi: plemeniti komadi govedine, teletine, jagnjetine i svinjetine, obrađeni izuzetnim tehnikama. Od suvog dozrijevanja do kuvanja u vakuumu, od sporog dimljenja do obrnutog roštilja, svaki zalogaj poboljšava prirodne teksture, sokove i arome. Čulno putovanje za prefinjena nepca, gde se sirovi sastojci susreću sa majstorskim zanatom.
Jela od ribe
$128
Minimum za rezervaciju je $696
Uronite u ekskluzivnu degustaciju samo ribe, sveže iz mora. Tartar od sirove plavoperajne tune sa juzuom, crveni škampi na pari sa morskom travom, hladno dimljena amberjak, skuša marinirana u misu i grilovana. Prefinjene tehnike: molekularni seviče, kuvanje na niskoj temperaturi u vakuumskoj vrećici, sušenje za intenzivan umami. Svako jelo poboljšava čistoću, ukus i baršunastu teksturu. Omaž održivom ribolovu, za nepca u potrazi za okeanskom elegancijom.
Kostim sa Mišelinovom zvezdicom
$209
Minimum za rezervaciju je $696
Simfonija od 8 delova u hramu elegancije. Odlične sirovine – tartufi, kavijar – plešu uz avangardne tehnike: sferifikacija, fermentacija, parenje bilja. Svako jelo je slika: plavi jastog u dimljenoj čorbi od školjki, golub u dva dela sa vin santo redukcijom. Besprijekorna usluga, tiha soba, rijetka kombinacija vina. Potpuno iskustvo, gde se ukus, vid i emocije spajaju u čistoj kulinarskoj umetnosti.
Suši žurka
$232
Minimum za rezervaciju je $696
Gurmanski suši meni: 12 nigiri i specijalitet omakase sa divljom ribom iz Cukidžija i Hokaida. Nigiri baronesa 7 dana, ikura marinirana u dimljenom dašiju, kremasta na pirinču košihikari kuvanom na pari u bambusu. Tehnike: paljenje binčotana, dozrijevanje u algama, ručno rezanje na milimetar. Specijalitet restorana – rolna sa pečenim vagju govedinom i crnim tartufom. Uparivanje sakea iz mikro-serija. Japanska čistoća uzdignuta do savremenog luksuza, u ritualu preciznosti i umamija
More i planine
$290
Minimum za rezervaciju je $696
Super gurmanski meni sa morskim plodovima i planinskim specijalitetima: 10 jela koja kombinuju dubine i vrhove. Žilardo ostrige sa gelom od planinskog bora; pečeni kapice na kremu od belih vrganja; plavi jastog u bisku od školjki sa belim tartufima iz Albe; A5 vagju sa crvenim račićima i vin jaune sosom. Tehnike: sous-vide, hladno dimljenje, sferifikacija u planinskoj supi. Divlja riba i plemenito meso stapaju se u umami harmoniju. Uparivanje alpskih i morskih vina. Fuzija elegancije, gde kopno i more postaju poezija.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Fernando) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Nekoliko godina sam kuvala poznatim ličnostima i manekenkama
Istaknuti trenutak u karijeri
Pišem za časopis Medium i objavio sam knjigu „Secretos de Chef”
Edukacija i obuka
Ponosni nosilac 2 diplome instruktora, a 2018. godine izabran za najboljeg kuvara na Malti
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Павија i Новара. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Opcije znakovnog jezika
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$99
Minimum za rezervaciju je $696
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?






