Kulinarstvo zasnovano na biljnim sastojcima
Gosti cene moje prefinjene biljne ukuse, prilagođene menije i srdačnu uslugu. Moji utisci sa 5 zvezdica i verni klijenti koji se vraćaju odražavaju pažnju koju ulažem u svaki doživljaj obedovanja.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Форт Лодердејл
Pruža se u vašem domu
Meni za degustaciju
$200 $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Zamislite prelepo posluženu večeru sa više delova pripremljenu u vašoj kuhinji. Bez stresa, bez pranja sudova, samo nezaboravni ukusi. Uživajte u prefinjenom jelovniku na biljnoj bazi, osmišljenom sa živopisnim ukusima, sezonskim sastojcima i elegantnim posluživanjem. Vaš doživljaj uključuje predjelo od „mesnih“ kuglica sa roštilja, rashlađeni gaspačo od krastavca i celera sa tartufom i mirođijom, toplu pitu od pečuraka, glavno jelo koje je kuvar pripremio po vašoj želji i specijalni desert koji gosti obožavaju.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Gershwin) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Kuvar biljne hrane u Craft PB Cuisine poznat po smelim, svežim, globalno inspirisanim ukusima.
Istaknuti trenutak u karijeri
Klijenti su ga pohvalili zbog elegantnih menija zasnovanih na biljnim namirnicama i nezaboravnih iskustava u restoranima
Edukacija i obuka
Diploma iz menadžmenta u hotelijerstvu (Švajcarska); poznavalac francuskih vina; sertifikat ServSafe
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Дорал, Вест Палм Бич, Форт Лодердејл i Мајами. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$200 Od $200 po gostu
Minimum za rezervaciju je $800
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?


