Garancija kuvara Ćira Panea

Izabrati mene za kućnog kuvara znači pretvoriti ručak ili večeru u iskustvo po meri, sa pažnjom posvećenom detaljima, pripremljeno sa strašću i posluženo sa diskrecijom i elegancijom.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вико-Экуэнсе
Pruža se u vašem domu

Tradicionalni meni

$116 $116 po gostu
Minimum za rezervaciju je $691
Tradicionalni jelovnik uključuje: mešavinu 5 ukusnih predjela, putovanje kroz najiskrenije arome i ukuse italijanske i seoske kuhinje; autentično i karakteristično prvo jelo, pripremljeno u skladu sa sezonom i tradicijom; drugo jelo uvek povezano sa tradicionalnom kuhinjom i desert koji odaje počast tradiciji Sorenta i napuljskog peciva

Meni za ponovni pregled zemljišta

$133 $133 po gostu
Minimum za rezervaciju je $795
Putovanje kroz ukuse zemlje reinterpretirano na savremeni način kako bi se stvorila prefinjena, autentična i iznenađujuća jela. Tradicija i kreativnost se susreću na putovanju koje kombinuje ukus i stil: ukusna predjela, inovativna prva jela, druga jela bogata karakterom i deserti koji će vas osvojiti na prvi ukus. Autentično i iznenađujuće iskustvo, gde se kuhinja svih vremena obnavlja sa elegancijom i strašću.

Tradicionalni riblji meni

$139 $139 po gostu
Minimum za rezervaciju je $829
Tradicionalni riblji meni je omaž italijanskoj kuhinji morskih plodova, a sastoji se od recepata koji se prenose generacijama, autentičnih ukusa i svežih sastojaka. Predlog koji kombinuje jednostavnost i prefinjenost, gde dnevni ulov postaje protagonista mirisnog, elegantnog gastronomskog putovanja povezanog sa teritorijom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ciro) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Restorani, prodavnice delikatesa, bistroi, ketering: volim da kuvam i smišljam nove recepte
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarstvo u ugostiteljskom institutu Vico Equense
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вико-Экуэнсе, Кастеламаре ди Стабија, Соренто i Амалфи. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 15 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$116 Od $116 po gostu
Minimum za rezervaciju je $691
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Garancija kuvara Ćira Panea

Izabrati mene za kućnog kuvara znači pretvoriti ručak ili večeru u iskustvo po meri, sa pažnjom posvećenom detaljima, pripremljeno sa strašću i posluženo sa diskrecijom i elegancijom.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вико-Экуэнсе
Pruža se u vašem domu
$116 Od $116 po gostu
Minimum za rezervaciju je $691
Besplatno otkazivanje

Tradicionalni meni

$116 $116 po gostu
Minimum za rezervaciju je $691
Tradicionalni jelovnik uključuje: mešavinu 5 ukusnih predjela, putovanje kroz najiskrenije arome i ukuse italijanske i seoske kuhinje; autentično i karakteristično prvo jelo, pripremljeno u skladu sa sezonom i tradicijom; drugo jelo uvek povezano sa tradicionalnom kuhinjom i desert koji odaje počast tradiciji Sorenta i napuljskog peciva

Meni za ponovni pregled zemljišta

$133 $133 po gostu
Minimum za rezervaciju je $795
Putovanje kroz ukuse zemlje reinterpretirano na savremeni način kako bi se stvorila prefinjena, autentična i iznenađujuća jela. Tradicija i kreativnost se susreću na putovanju koje kombinuje ukus i stil: ukusna predjela, inovativna prva jela, druga jela bogata karakterom i deserti koji će vas osvojiti na prvi ukus. Autentično i iznenađujuće iskustvo, gde se kuhinja svih vremena obnavlja sa elegancijom i strašću.

Tradicionalni riblji meni

$139 $139 po gostu
Minimum za rezervaciju je $829
Tradicionalni riblji meni je omaž italijanskoj kuhinji morskih plodova, a sastoji se od recepata koji se prenose generacijama, autentičnih ukusa i svežih sastojaka. Predlog koji kombinuje jednostavnost i prefinjenost, gde dnevni ulov postaje protagonista mirisnog, elegantnog gastronomskog putovanja povezanog sa teritorijom.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ciro) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
Restorani, prodavnice delikatesa, bistroi, ketering: volim da kuvam i smišljam nove recepte
Edukacija i obuka
Diplomirao sam kulinarstvo u ugostiteljskom institutu Vico Equense
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вико-Экуэнсе, Кастеламаре ди Стабија, Соренто i Амалфи. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 15 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?