Ukus porekla: autorski meni - kuvar Jhonatan R

Radio sam u raznim restoranima sa liste najboljih restorana, hotelskim lancima, brodovima i jahtama. Specijalizovao sam se za međunarodnu i lokalnu kuhinju, oživljavajući predšpansku kuhinju.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Канкун
Pruža se u vašem domu

Buđenje Kariba

$69 $69 po gostu
Sveža i kompletna jutarnja usluga. Uključuje prirodne sokove, kafu, zanatske pekare i tople opcije koje možete da birate između klasika kao što su čilakiles, jaja po ukusu ili vrući kolači. Savršen način da započnete dan na odmoru.

Omakase de tacos

$101 $101 po gostu
Interaktivna degustacija Tematski, uzvišen i moderan meni. „Omakase“ predstavlja između 5 i 7 vrsta takosa. Kuvar predlaže kreacije u rasponu od tikin-ksika do kočinita pibila, sa ručno pravljenim tortiljama i specijalnim sosovima. Ova opcija vas poziva da otkrijete modernu meksičku kuhinju.

Ukus Meksika

$113 $113 po gostu
U meniju se nalazi tradicionalna kuhinja sa modernim tehnikama visoke kuhinje. Predlog obuhvata 4 obroka sa užinom, predjelo, klasično glavno jelo i desert inspirisan lokalnim specijalitetima. Set stvara društveni ili porodični gastronomski trenutak.

Raíz, ukusi predaka

$146 $146 po gostu
Ovaj meni od 4 jela koristi tradicionalne tehnike, kao što je simulirano podzemno kuvanje, i uključuje čaju, crni rekado i kiselu narandžu. Predlog donosi kulturu Maja u restoran kroz popularne recepte i lokalne pripreme.

Ha, ukusi Kariba

$146 $146 po gostu
Ovaj izbor od 4 propusnice fokusira se na ribu i morske plodove sa notama kokosa, citrusa i blage ljute paprike. Jela su prvenstveno sveža i dobra su opcija za jelo pored bazena ili plaže.

Regionalni restorani

$176 $176 po gostu
Ova degustacija se sastoji od 6 proteinskih jela kao što su jastog, goveđi file i dnevni ulov. Detaljno je dizajniran i uključuje pekarnicu i grickalice kuvara. Predlog je da se uparite; pića nisu uključena.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Jhonatan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
13 godina iskustva
Radite u renomiranim restoranima, hotelskim lancima, konsultantskim kućama za restorane i jahte.
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam u restoranu koji je nagrađen nagradom 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi.
Edukacija i obuka
Dobio sam priznanja za kulinarstvo i sarađivao sa poznatim kuvarima.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Канкун. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$69 Od $69 po gostu
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Ukus porekla: autorski meni - kuvar Jhonatan R

Radio sam u raznim restoranima sa liste najboljih restorana, hotelskim lancima, brodovima i jahtama. Specijalizovao sam se za međunarodnu i lokalnu kuhinju, oživljavajući predšpansku kuhinju.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Канкун
Pruža se u vašem domu
$69 Od $69 po gostu
Besplatno otkazivanje

Buđenje Kariba

$69 $69 po gostu
Sveža i kompletna jutarnja usluga. Uključuje prirodne sokove, kafu, zanatske pekare i tople opcije koje možete da birate između klasika kao što su čilakiles, jaja po ukusu ili vrući kolači. Savršen način da započnete dan na odmoru.

Omakase de tacos

$101 $101 po gostu
Interaktivna degustacija Tematski, uzvišen i moderan meni. „Omakase“ predstavlja između 5 i 7 vrsta takosa. Kuvar predlaže kreacije u rasponu od tikin-ksika do kočinita pibila, sa ručno pravljenim tortiljama i specijalnim sosovima. Ova opcija vas poziva da otkrijete modernu meksičku kuhinju.

Ukus Meksika

$113 $113 po gostu
U meniju se nalazi tradicionalna kuhinja sa modernim tehnikama visoke kuhinje. Predlog obuhvata 4 obroka sa užinom, predjelo, klasično glavno jelo i desert inspirisan lokalnim specijalitetima. Set stvara društveni ili porodični gastronomski trenutak.

Raíz, ukusi predaka

$146 $146 po gostu
Ovaj meni od 4 jela koristi tradicionalne tehnike, kao što je simulirano podzemno kuvanje, i uključuje čaju, crni rekado i kiselu narandžu. Predlog donosi kulturu Maja u restoran kroz popularne recepte i lokalne pripreme.

Ha, ukusi Kariba

$146 $146 po gostu
Ovaj izbor od 4 propusnice fokusira se na ribu i morske plodove sa notama kokosa, citrusa i blage ljute paprike. Jela su prvenstveno sveža i dobra su opcija za jelo pored bazena ili plaže.

Regionalni restorani

$176 $176 po gostu
Ova degustacija se sastoji od 6 proteinskih jela kao što su jastog, goveđi file i dnevni ulov. Detaljno je dizajniran i uključuje pekarnicu i grickalice kuvara. Predlog je da se uparite; pića nisu uključena.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Jhonatan) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
13 godina iskustva
Radite u renomiranim restoranima, hotelskim lancima, konsultantskim kućama za restorane i jahte.
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam u restoranu koji je nagrađen nagradom 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi.
Edukacija i obuka
Dobio sam priznanja za kulinarstvo i sarađivao sa poznatim kuvarima.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Канкун. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?