Čuveni kuvar Kit Rouds predstavlja

Kuvar Kit Rouds je dvostruki kandidat za nagradu „Džejms Bird“. Nagrađivani kuvar i kulinarski majstor poznat po emisiji Top Chef 9. Kuvar stvara nezaboravna iskustva objedovanja slaveći ukuse obale Karoline.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вилмингтон
Pruža se u vašem domu

Doživljaj u Gullah Gee Cee

$100 $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Večera sa morskim plodovima koju priprema kuvar, inspirisana obalskim tradicijama naroda Gula Giči, sa klasičnim jelima, pirinčem sa rakovima, varivom od bamije, škampima u sosu i još mnogo toga. Ukusna priča o migraciji hrane i regionalnoj kulturi.

Vegetarijanski meni od 4 dela

$100 $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Uživajte u vegetarijanskom meniju sa više jela koje je pripremio kuvar, sa sezonskim ručno branim lokalnim povrćem. Veliki ukusi, pažljivo pripremljena jela. Možemo da udovoljimo i svim zahtevima u vezi sa ishranom. Veganski, bez glutena itd. Nikada niste jeli ovakvo povrće… neće vam nedostajati meso.

Degustacija ulične hrane u 6 faza

$105 $105 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Džejms Bird je nominovao azijski degustacioni meni kuvara Rodsa, sa raznovrsnim ukusima koji će sigurno oduševiti nepce. 1. Letnje rolne od svinjetine sa limunskom travom 2. Kolač od račića. 3. Sirovi losos, 4. Zemička sa svinjskim trbuhom. 5. Roštilj rebarca sa hoisin sosom 6. Churro začinjeni prženi plantani sa sosom od kokosa

Noć ostriga sa lokalcima

$125 $125 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Lokalne butik ostrige. Kuvar je izabrao. Pripreme uključuju sirove na 1/2 školjke sa migoneete maslacem i specijalnim ljutim sosom, a imaćemo i moje omiljene „prljave južne ostrige“; 1/2 školjke ostriga naslagane sa kupusom, pimento sirom i hrskavom slaninom. Uživaćemo i u Oyster slajderima. Ukusni specijaliteti iz Južne Karoline i degustacija uz vodiča. Pravi lokalni doživljaj obedovanja.

Kuvana jela i zalogaji iz južnih država

$135 $135 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Opušteno kuvanje morskih plodova uključuje škampe, školjke, slatki kukuruz, crveni krompir, dimljenu kobasicu. Dobro funkcioniše za grupne večere, živahne razgovore i uživanje bez napora. Uključeni su maslac, koktel i ljuti sosovi. Možemo da dodamo noge snežnog raka, plave rakove i jastoga uz dodatnu naknadu.

Klasična večera sa biftekom 2026

$150 $150 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Samo najbolja govedina za ovaj doživljaj sa odreskom. Počnite sa Vajlders Vagju slajderima, salatom od lokalnih zelenih salata, pečenim prvoklasnim file minjonom, krompirom u korici od soli sa puterom od tartufa. Služi se sa sosom Burre Rouge. Dodajte kolač od krabe, rep jastoga ili džambo škampe uz dodatnu naknadu. Prijatno!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Keith) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Kuvar Kit Rouds, kuvar i vlasnik restorana Catch, kuhinje Tacklebox i bistroa VOYCE
Istaknuti trenutak u karijeri
Učestvovao u emisiji na kanalu Food Network, 2x finalista nagrade James Beard. Takmičio se u 9. sezoni emisije Top Chef.
Edukacija i obuka
CFCC, i samouki, veštine je usavršavao kroz kuhinje i iskustva fine kuhinje
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вилмингтон i Миртл Бич. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Wilmington, Severna Karolina, 28401, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$158 Od $158 po gostu (prvobitno je bilo $175)
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Čuveni kuvar Kit Rouds predstavlja

Kuvar Kit Rouds je dvostruki kandidat za nagradu „Džejms Bird“. Nagrađivani kuvar i kulinarski majstor poznat po emisiji Top Chef 9. Kuvar stvara nezaboravna iskustva objedovanja slaveći ukuse obale Karoline.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вилмингтон
Pruža se u vašem domu
$158 Od $158 po gostu (prvobitno je bilo $175)
Besplatno otkazivanje

Doživljaj u Gullah Gee Cee

$100 $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Večera sa morskim plodovima koju priprema kuvar, inspirisana obalskim tradicijama naroda Gula Giči, sa klasičnim jelima, pirinčem sa rakovima, varivom od bamije, škampima u sosu i još mnogo toga. Ukusna priča o migraciji hrane i regionalnoj kulturi.

Vegetarijanski meni od 4 dela

$100 $100 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Uživajte u vegetarijanskom meniju sa više jela koje je pripremio kuvar, sa sezonskim ručno branim lokalnim povrćem. Veliki ukusi, pažljivo pripremljena jela. Možemo da udovoljimo i svim zahtevima u vezi sa ishranom. Veganski, bez glutena itd. Nikada niste jeli ovakvo povrće… neće vam nedostajati meso.

Degustacija ulične hrane u 6 faza

$105 $105 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Džejms Bird je nominovao azijski degustacioni meni kuvara Rodsa, sa raznovrsnim ukusima koji će sigurno oduševiti nepce. 1. Letnje rolne od svinjetine sa limunskom travom 2. Kolač od račića. 3. Sirovi losos, 4. Zemička sa svinjskim trbuhom. 5. Roštilj rebarca sa hoisin sosom 6. Churro začinjeni prženi plantani sa sosom od kokosa

Noć ostriga sa lokalcima

$125 $125 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Lokalne butik ostrige. Kuvar je izabrao. Pripreme uključuju sirove na 1/2 školjke sa migoneete maslacem i specijalnim ljutim sosom, a imaćemo i moje omiljene „prljave južne ostrige“; 1/2 školjke ostriga naslagane sa kupusom, pimento sirom i hrskavom slaninom. Uživaćemo i u Oyster slajderima. Ukusni specijaliteti iz Južne Karoline i degustacija uz vodiča. Pravi lokalni doživljaj obedovanja.

Kuvana jela i zalogaji iz južnih država

$135 $135 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Opušteno kuvanje morskih plodova uključuje škampe, školjke, slatki kukuruz, crveni krompir, dimljenu kobasicu. Dobro funkcioniše za grupne večere, živahne razgovore i uživanje bez napora. Uključeni su maslac, koktel i ljuti sosovi. Možemo da dodamo noge snežnog raka, plave rakove i jastoga uz dodatnu naknadu.

Klasična večera sa biftekom 2026

$150 $150 po gostu
Minimum za rezervaciju je $750
Samo najbolja govedina za ovaj doživljaj sa odreskom. Počnite sa Vajlders Vagju slajderima, salatom od lokalnih zelenih salata, pečenim prvoklasnim file minjonom, krompirom u korici od soli sa puterom od tartufa. Služi se sa sosom Burre Rouge. Dodajte kolač od krabe, rep jastoga ili džambo škampe uz dodatnu naknadu. Prijatno!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Keith) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
25 godina iskustva
Kuvar Kit Rouds, kuvar i vlasnik restorana Catch, kuhinje Tacklebox i bistroa VOYCE
Istaknuti trenutak u karijeri
Učestvovao u emisiji na kanalu Food Network, 2x finalista nagrade James Beard. Takmičio se u 9. sezoni emisije Top Chef.
Edukacija i obuka
CFCC, i samouki, veštine je usavršavao kroz kuhinje i iskustva fine kuhinje
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Вилмингтон i Миртл Бич. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Možete doći i kod mene: Wilmington, Severna Karolina, 28401, Сједињене Државе

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?