Sezonski meni kuvara Ervea Paie

Kreiram sezonske jelovnike koji kombinuju tehniku, emocije i izuzetne proizvode, inspirisane mojim poreklom sa ostrva Reunion, mojim putovanjima i savremenom francuskom kuhinjom.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu

Meni za otkrivanje

$116 
Minimum za rezervaciju je $694
Meni za otkrivanje je večera od 4 jela (aperitiv, predjelo, glavno jelo, desert) pripremljena pred vama. Volim da stvaram posebne trenutke razmene i deljenja: kuvam, objašnjavam, pričam priče. Svako jelo je inspirisano mojim poreklom sa ostrva Reinion i mojim putovanjima, između francuske kuhinje i ukusa sveta. Prijateljsko i prefinjeno iskustvo, gde tanjir postaje pravo putovanje.

Meni za potpisivanje

$174 
Minimum za rezervaciju je $1.041
Gastronomsko iskustvo u 4 do 5 koraka, između prefinjenosti i kreativnosti. Kuvam pred vama jela inspirisana mojim putovanjima i mojim poreklom sa ostrva Reinion, mešajući sezonske proizvode i egzotične detalje. Pravo putovanje za čula, gde svaki tanjir priča priču.

Meni za gastronomski doživljaj

$232 
Minimum za rezervaciju je $1.388
Vrhunski doživljaj: meni od 6 prilagođenih jela za degustaciju. Svako jelo osmišljavam prema vašim željama, za izuzetnu večeru vrednu gurmanskog restorana, direktno u vašem domu. Kuvanje uživo, razmjene, kombinacije ukusa i pažljiva prezentacija: nezaboravan trenutak između putovanja i vrhunske kuhinje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Hervé) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
2 godine iskustva
Kuvao sam uz kuvara Aleksandra Ožea i obučavao ekipu na Zanzibaru
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam kao privatni kuvar u Francuskoj, na Ibici i u Tanzaniji za privatne i profesionalne klijente
Edukacija i obuka
HACCP
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз i Лил. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$116 
Minimum za rezervaciju je $694
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Sezonski meni kuvara Ervea Paie

Kreiram sezonske jelovnike koji kombinuju tehniku, emocije i izuzetne proizvode, inspirisane mojim poreklom sa ostrva Reunion, mojim putovanjima i savremenom francuskom kuhinjom.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Париз
Pruža se u vašem domu
$116 
Minimum za rezervaciju je $694
Besplatno otkazivanje

Meni za otkrivanje

$116 
Minimum za rezervaciju je $694
Meni za otkrivanje je večera od 4 jela (aperitiv, predjelo, glavno jelo, desert) pripremljena pred vama. Volim da stvaram posebne trenutke razmene i deljenja: kuvam, objašnjavam, pričam priče. Svako jelo je inspirisano mojim poreklom sa ostrva Reinion i mojim putovanjima, između francuske kuhinje i ukusa sveta. Prijateljsko i prefinjeno iskustvo, gde tanjir postaje pravo putovanje.

Meni za potpisivanje

$174 
Minimum za rezervaciju je $1.041
Gastronomsko iskustvo u 4 do 5 koraka, između prefinjenosti i kreativnosti. Kuvam pred vama jela inspirisana mojim putovanjima i mojim poreklom sa ostrva Reinion, mešajući sezonske proizvode i egzotične detalje. Pravo putovanje za čula, gde svaki tanjir priča priču.

Meni za gastronomski doživljaj

$232 
Minimum za rezervaciju je $1.388
Vrhunski doživljaj: meni od 6 prilagođenih jela za degustaciju. Svako jelo osmišljavam prema vašim željama, za izuzetnu večeru vrednu gurmanskog restorana, direktno u vašem domu. Kuvanje uživo, razmjene, kombinacije ukusa i pažljiva prezentacija: nezaboravan trenutak između putovanja i vrhunske kuhinje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Hervé) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
2 godine iskustva
Kuvao sam uz kuvara Aleksandra Ožea i obučavao ekipu na Zanzibaru
Istaknuti trenutak u karijeri
Radio sam kao privatni kuvar u Francuskoj, na Ibici i u Tanzaniji za privatne i profesionalne klijente
Edukacija i obuka
HACCP
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Париз i Лил. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?