Od Luke do celog sveta
4 godine iskustva
Samostalno obrazovanje i kursevi na Međunarodnoj akademiji italijanske kuhinje u Luki, specijalizovani za tradicionalnu italijansku kuhinju i personalizovane menije za privatne događaje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Ла Специја
Pruža se u vašem domu
Najbolji od zanatskih rižota
$59 $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $233
Gurmanski doživljaj: predjelo, rižoto i desert sa svežim sezonskim sastojcima, prilagođeni na zahtev.
Dostupno je uparivanje vina (pića nisu uključena).
Najbolje od mesa
$76 $76 po gostu
Minimum za rezervaciju je $233
Doživljaj osmišljen da biste probali mnoge vrste tradicionalnog toskanskog mesa.
Predjelo, glavno jelo sa prilogom i desert
Dostupno je uparivanje vina (pića nisu uključena).
Najbolja sveža riba
$82 $82 po gostu
Minimum za rezervaciju je $291
Najbolja sveža riba u vašem domu.
Predjelo, prvo/drugo jelo i desert.
Dostupno je uparivanje vina (pića nisu uključena).
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Samuele) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
5 godina iskustva
Samostalno obrazovanje i kursevi na Međunarodnoj akademiji italijanske kuhinje u Luki
Edukacija i obuka
Profesionalni kurs kulinarstva 2022. godine i ažuriranja o tehnikama i savremenoj kuhinji.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Ла Специја, Пиза, Massa Marittima i Firenzuola. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 12 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$59 Od $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $233
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




