Kuhinja bez granica od Andresa
Radio sam u hotelu Bulli, a La Vanguardia me je 2013. godine odabrala kao kuvarica otkrića.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Барселона
Pruža se u vašem domu
Mediteranski meni
$140
Minimum za rezervaciju je $1.399
Ovaj predlog uključuje 3 predjela, pola porcije sezonske ribe, pola porcije starog mesa i zanatski desert. To je potpuna i uravnotežena opcija.
Meni u znak poštovanja prema Peruu
$175
Minimum za rezervaciju je $1.748
Uživajte u 5 jela peruanske kuhinje. Od obale, preko Anda i do Amazone, svaka razrada slavi raznolikost autohtonih sastojaka, spajajući tradiciju, inovacije i strast.
Potpis tapas
$175
Minimum za rezervaciju je $1.748
Uživajte u 12 ekskluzivnih tapasa u Barseloni, pripremljenih sa najmodernijim tehnikama i sezonskim proizvodima.
Tapasi za uživanje
$187
Minimum za rezervaciju je $1.865
Probajte 12 odabranih tapasa sa kvalitetnim proizvodima. Ovaj meni uključuje mesna i riblja jela, napravljena sa različitim kulinarskim tehnikama, i koktel koji se dopunjuje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Andrés) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
30 godina iskustva
Radio sam u kompaniji Bulli de Ferran Adrià i magistrirao avangardne tehnike i klasičnu kuhinju.
Istaknuti trenutak u karijeri
Novine La Vanguardia su me prepoznale kao jednog od 13 kuvara otkrića 2013. godine.
Edukacija i obuka
Studirala sam kuvanje i peciva u školi Sant Ignasi i obučila se za bezbjednost hrane.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Барселона. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$140
Minimum za rezervaciju je $1.399
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?