Hart's Kicked up Comfort Food
Koristim prelijepe sezonske proizvode, kao i najbolje meso i morske plodove. Prezentacija mi je jednako važna kao i ukusna hrana, jer prvo jedemo očima.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Лос Анђелес
Pruža se u vašem domu
Svježi vegetarijanski strelci
$10
Minimum za rezervaciju je $500
Predivno sezonsko povrće sa zelenim boginjim prelivom. Poslužuju se u prozirnim šoljicama za ubijanje tako da možete vidjeti povrće i umakati se.
Daska za rashlađene morske plodove
$25
Minimum za rezervaciju je $500
Mnoštvo kamenica, rakova, školjki, škampa, koktel sosa, tarter sosa i limuna
Rustikalna jabukovača
$38
Ova nježna i ukusna pita od jabuka će nahraniti do 6 ili 7 osoba
Odabrana predjela
$50
Minimum za rezervaciju je $500
Rib Eye and Fingerling Potato Skewers/Bacon wrapped Dates and Pecorino/Psychedelic Vegan Spring Rolls
Daska za sir i suhomesnate proizvode
$95
Minimum za rezervaciju je $500
Izbor svježih kamenica, školjki, kandži od rakova i drugih sezonskih morskih plodova. Plus koktel sos, mignonette sos i tarter sos
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Terri) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
25 godina iskustva
Nisam siguran da je to bio najznačajniji posao, ali bio sam na vrhunskom kuvaru! Bilo je to sjajno iskustvo.
Istaknuti trenutak u karijeri
Mnogo puta sam pisao za svoj restoran Teta Em's Kitchen u Los Anđelesu
Edukacija i obuka
Svi su sami podučavani.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Лос Анђелес, Малибу, Пасадена i Таузанд Оукс. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$38
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?






