Sezonski i lokalni gastronomski meni
Сезонски, локални свежи производи, јединствени укуси, креативни и прилагођени менији.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Баје
Pruža se u vašem domu
Obroci s hranom
$105
Minimum za rezervaciju je $628
Trilogija predjela iznenađenja.
Ploča „ Terre & Mer ” Foie gras i dimljeni losos u pratnji tosta i začina.
1 po vašem izboru: „ Marinirana govedina, mreža za mljevenje, patke dojke ili skoro tele u niskom kuvanju koja se poslužuje sa sosom od tartufa, sa vinom ili Normandijom;
U pratnji deklinacije skroba i sezonskog povrća.
Normande tartelette revisited with caramel salted butter & cream d 'Isigny sur Mer accompanied by a espuma with the tonka bean.
Meni sa hranom
$128
Prefinjen i gurmanski meni zasnovan je na svježim, lokalnim i sezonskim proizvodima! Takođe znajte da fotografija predstavlja „osnovni” preliv svih jela osim kanelona i rižota.
Izuzetan meni
$163
Jelovnik profinjen kao gurmanski zasniva se na svježim, lokalnim i sezonskim proizvodima!
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Alexandre Monin) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
20 година у кулинарству, преко 12 као главни кувар широм Француске и Швајцарске.
Istaknuti trenutak u karijeri
Водеће кухиње од Довила до Азурне обале и Швајцарских Алпа.
Edukacija i obuka
Син угоститеља, научио је сосове и емулзије рано у детињству.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Баје, Сент-Мер-Еглиз, Онфлер i Кан. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$128
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




