Časovi privatnog kuvara i kuvanja
Doživite personalizovani obrok ili časove kuvanja za svaku priliku. Bilo gdje između romantične večere i proslave! Pružanje jednokratne ili ponovljene usluge.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Тонтон
Pruža se u vašem domu
Obrok s 1 kursom
$28 po gostu
Obrok, uključujući samo predjelo (uključujući najviše 2 strane). U domaćoj kuhinji (oprema je obezbijeđena, isključujući tanjire/pribor za jelo). *Cijena ne uključuje troškove namirnica*
Obrok sa 2 kursa
$38 po gostu
Obrok, uključujući predjelo/predjelo i predjelo (uključujući do 2 strane). U domaćoj kuhinji (oprema je obezbijeđena, isključujući tanjire/pribor za jelo). *Cijena ne uključuje troškove namirnica*
Obrok sa 3 kursa
$45 po gostu
Obrok koji uključuje predjelo/predjelo, predjelo (uključujući do 2 strane) i desert. U domaćoj kuhinji (oprema je obezbijeđena, isključujući tanjire/pribor za jelo). *Cijena ne uključuje troškove namirnica*
* Stiže 2 sata prije vremena rezervacije *
Čas kuvanja
$50 po gostu
Čas kuvanja za sve uzraste i nivoe. Biće obezbeđena oprema.
*Cijena ne uključuje troškove namirnica*
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Hayley) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
3 godine iskustva
Ja sam pomoćni kuvar u vili Ochre Point u Njuportu, RI.
Istaknuti trenutak u karijeri
Stažiranje u Dizniju; radio je u kuhinji za događaje i organizovao mnoge privatne događaje.
Edukacija i obuka
Diploma iz kulinarskih umjetnosti
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Тонтон, Рэйнхам, Кэнтон i Стоутон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $28 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?