Odvažne tjestenine i mediteranska jela Hulija
Vodim kompaniju za ketering i kuvala sam za Luisa Fonsija i Latinsku nagradu Gremi.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Форт Лодердејл
Pruža se u vašem domu
Bife od tjestenine
$33 $33 po gostu
Ovaj izbor sadrži 3 vrste tjestenine sa 3 sosa, koja se poslužuju uz domaće rolnice sa belim lukom i klasičnu Cezar salatu. Jednokratni tanjiri i pribor za jelo su uključeni radi veće praktičnosti.
Samoposlužna stanica za tjesteninu
$38 $38 po gostu
Eksperimentišite sa različitim stilovima, oblicima i sosovima i uživajte u neograničenom broju obroka. Izmislite posebnu kombinaciju ili primite preporuke od kuvara.
Mediteranska stanica
$45 $45 po gostu
Sastavite ukusne tanjire iz 20 elemenata inspirisanih južnjačkom evropskom kuhinjom. Jela i priloge uključuju losos, govedinu Angus, klasičnu Cezar salatu i rolnice hljeba, a sve to uz izbor sosova. Radi lakšeg snalaženja, na raspolaganju su tanjiri i pribor za jelo za jednokratnu upotrebu.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Julio) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Osnovao sam Mr. Pasta Catering, specijalizovanog za italijansku kuhinju za velike događaje.
Istaknuti trenutak u karijeri
Poslužila sam hranu na dodjeli latinoameričkih nagrada Grammi i pjevaču Despacita Luisu Fonsiju.
Edukacija i obuka
Koristio sam vještine koje sam razvio tokom mnogo godina da sa sigurnošću vodim svoj ugostiteljski tim.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мајами, Хомстед i Дорал. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 20 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$33 Od $33 po gostu
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?




