Ručno izrađeni obroci od strane Bendžamina
Svoje 30-godišnje iskustvo posluživanja hrane donosim na sto, a sada vodim sopstvenu ugostiteljsku kompaniju sa fokusom na vrhunske sastojke i odličnu uslugu.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Мајами
Pruža se u vašem domu
Trpezarija u porodičnom stilu
$100
Ova gozba uključuje primamljiva predjela, srdačno predjelo i slatku poslasticu za kraj. Svaki tanjir se pažljivo priprema, spajajući restorane sa svježim sastojcima koji izazivaju osjećaj doma.
Večera u 3 slijeda
$200
Uz sezonske proizvode i živopisne ukuse, ovaj klasično pripremljeni obrok je idealan i za manja okupljanja i za veće proslave.
Večera sa 5 jela
$400
Ovaj obrok sadrži izuzetne sastojke kao što su delikatni kavijar, mekana Wagyu govedina i aromatični tartufi. Svaki tanjir je vješto sastavljen i nudi kulinarsko putovanje za pamćenje.
Meni za omakase sa 14 jela
$400
Istražite vrhunac gastronomije sa sastojcima iz Japana i šire. Svaki pažljivo uređeni tanjir uključuje predmete kao što su svježa tuna, zanatski kavijar, Wagyu govedina koja se topi u usta i aromatični tartufi.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Benjamin) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
29 godina iskustva
Organizujem intimne večere i velike događaje.
Istaknuti trenutak u karijeri
Poslužila sam Entonija Burdejna i vodila restoran u Francuskoj.
Edukacija i obuka
Pohađao sam kulinarski institut Amerike u Njujorku.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мајами, Форт Лодердејл, Мајами Бич i Ки Бискејн. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 10 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$100
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





