Degustacija afro-kreolskih jela u Neutral Ground-u

Degustacioni meni restorana Neutral Ground i kuvara Kenjate Ešforda je sjajno iskustvo jer je više od običnog obroka – to je organizovano putovanje kroz istoriju, kulturu i ukus.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Чатануга
Pruža se u vašem domu

Grickalice/ predjela za žurke

$45 $45 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Meni sa užinama za žurke restorana Neutral Ground donosi odvažan, duševit ukus na svako okupljanje. Uživajte u slajderima sa dimljenim pečurkama, ljutom kobasicom ili ćuftom, kao i mini dimljenim ćuftama od prsa i dimljenim pilećim krilcima sa svežim povrćem i domaćim sosovima. Uronite u dimljeni francuski sos od luka sa čipsom ili Zaulook, severnoafrički sos od pečenog patlidžana i paradajza koji se služi sa ručno pravljenom pitom. Savršeno za deljenje, grickanje i zajedničko slavljenje.

Sezonski porodični obroci

$50 $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $375
Sezonski porodični obroci u restoranu Neutral Ground nude topao, zajednički doživljaj obedovanja inspirisan tradicijama Zapadne Afrike i Nju Orleansa. Svaki rotirajući meni sadrži sezonske proizvode, sporo kuvano meso, morske plodove iz zaliva i odvažne, duševne ukuse. Osmišljeni za okupljanja i proslave, ovi obroci okupljaju ljude oko zajedničkih jela koja ističu bogatstvo sezone i radost povezivanja kroz hranu. Primeri: bujon od crvene ribe, ganski crveni pirinač i džolof pirinač.

Degustacija afro-kreolskih jela u 5 koraka

$75 $75 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Naša afro-kreolska degustacija od 5 jela je kulinarsko putovanje koje slavi smele, duševne ukuse Zapadne Afrike i Nju Orleansa. Svako jelo je kreirao kuvar Kenjata Ešford u čast svog nasleđa, spajajući tradicionalne sastojke i tehnike sa savremenom prezentacijom. Očekujte živopisna jela koja pričaju priču – od dimljenih, začinjenih predjela do bogatih glavnih jela i inventivnih deserta koji odražavaju slatke tradicije kreolske kuhinje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kenyatta) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
17 godina iskustva
Kuvar/vlasnik restorana Neutral Ground Chattanooga, koji služi modernu afro-kreolsku kuhinju
Istaknuti trenutak u karijeri
Pobednik takmičenja „Chopped“ na kanalu Food Network 2021. godine, epizoda „Time Capsule Food of the 90's“
Edukacija i obuka
A.O.S. Diplomirala na Američkom kulinarskom institutu u Hajd Parku, sa počastima
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Чатануга, Хикссон, Ред Банк i Ист Риџ. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$50 Od $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $375
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Degustacija afro-kreolskih jela u Neutral Ground-u

Degustacioni meni restorana Neutral Ground i kuvara Kenjate Ešforda je sjajno iskustvo jer je više od običnog obroka – to je organizovano putovanje kroz istoriju, kulturu i ukus.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Чатануга
Pruža se u vašem domu
$50 Od $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $375
Besplatno otkazivanje

Grickalice/ predjela za žurke

$45 $45 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Meni sa užinama za žurke restorana Neutral Ground donosi odvažan, duševit ukus na svako okupljanje. Uživajte u slajderima sa dimljenim pečurkama, ljutom kobasicom ili ćuftom, kao i mini dimljenim ćuftama od prsa i dimljenim pilećim krilcima sa svežim povrćem i domaćim sosovima. Uronite u dimljeni francuski sos od luka sa čipsom ili Zaulook, severnoafrički sos od pečenog patlidžana i paradajza koji se služi sa ručno pravljenom pitom. Savršeno za deljenje, grickanje i zajedničko slavljenje.

Sezonski porodični obroci

$50 $50 po gostu
Minimum za rezervaciju je $375
Sezonski porodični obroci u restoranu Neutral Ground nude topao, zajednički doživljaj obedovanja inspirisan tradicijama Zapadne Afrike i Nju Orleansa. Svaki rotirajući meni sadrži sezonske proizvode, sporo kuvano meso, morske plodove iz zaliva i odvažne, duševne ukuse. Osmišljeni za okupljanja i proslave, ovi obroci okupljaju ljude oko zajedničkih jela koja ističu bogatstvo sezone i radost povezivanja kroz hranu. Primeri: bujon od crvene ribe, ganski crveni pirinač i džolof pirinač.

Degustacija afro-kreolskih jela u 5 koraka

$75 $75 po gostu
Minimum za rezervaciju je $500
Naša afro-kreolska degustacija od 5 jela je kulinarsko putovanje koje slavi smele, duševne ukuse Zapadne Afrike i Nju Orleansa. Svako jelo je kreirao kuvar Kenjata Ešford u čast svog nasleđa, spajajući tradicionalne sastojke i tehnike sa savremenom prezentacijom. Očekujte živopisna jela koja pričaju priču – od dimljenih, začinjenih predjela do bogatih glavnih jela i inventivnih deserta koji odražavaju slatke tradicije kreolske kuhinje.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Kenyatta) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
17 godina iskustva
Kuvar/vlasnik restorana Neutral Ground Chattanooga, koji služi modernu afro-kreolsku kuhinju
Istaknuti trenutak u karijeri
Pobednik takmičenja „Chopped“ na kanalu Food Network 2021. godine, epizoda „Time Capsule Food of the 90's“
Edukacija i obuka
A.O.S. Diplomirala na Američkom kulinarskom institutu u Hajd Parku, sa počastima
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Чатануга, Хикссон, Ред Банк i Ист Риџ. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?