Asados y parrilladas argentinas por Sebastian
Kuvao sam meso sa roštilja za događaje do 500 ljudi u tri zemlje.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Барселона
Pruža se u vašem domu
Tradicionalni roštilj
$163 po gostu
Ovaj meni se igra sa rezovima na žaru kao što su pečeni ili široki asado, ruzmarin i dekoracija za salatu, kao i usluga porodičnog okupljanja. Kuva se sa drvima za ogrev i ugljem kako bi se poboljšao ukus.
Degustacija u požaru
$192 po gostu
Ova opcija uključuje izbor komada mesa sa roštilja koje možete da podijelite: chorizo criollo sa chimichurri i kreolskim salsama, dasku za degustaciju provolona i jedan od patagonskih chuletón, pored siromila, asado ancho i garnishes.
Cortes madurados y wagyu
$215 po gostu
Argentinski i evropski sudovi su kombinovani u ovom predlogu. Uključuje tartar govedine sa terijaki salsom kao entrante fred, a zatim chuletón gallego madurado, bedro argentinskog novila i galicijskog vola. Zatvaranje je japanski A5 wagyu tataki na čapi koji je trenutno napravljen.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Sebastián) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
50 godina iskustva
Preuredila sam svoj stil drvetom i ugljem i pripremila kuvanje uživo za više od 500 ljudi.
Istaknuti trenutak u karijeri
Godine 2024. pokrenuo sam ketering za kuvanje vatre sa uslugom roštiljanja uživo.
Edukacija i obuka
Učio sam u kuhinjama iz Italije, Argentine i Španije počevši od 2003. godine.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Барселона. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
Od $163 po gostu
Minimum za rezervaciju je $976
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?