Italijanska večera u društvu Đulija
Bivši vlasnik restorana u Italiji, volim da dijelim svoju ljubav prema hrani.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Милано
Pruža se u vašem domu
Večera u pravoj milanskoj kuhinji
$70
Minimum za rezervaciju je $279
„Milanska” večera sa tradicionalnim jelima i ukusima. Od klasičnog žutog rižota do kotoleta 'alla milanese' ili, zapravo , oyssobuco in gumolata.
Isprobajte regione Italije
$70
Minimum za rezervaciju je $279
Žuti rižoto, tipično jelo milanske kuhinje i tako dalje sa italijanskim regionalnim specijalitetima: od treneta do Đenovske pesta i 'scialatielli' do morskih plodova na Amalfijskoj obali. Jelovnik koji varira u godišnjim dobima sa prezentacijom tipičnih jela italijanske regionalne kuhinje i trenutnom sezonom.
Lume di candela
$105
Minimum za rezervaciju je $209
Za večeru koja kombinuje ukuse, boje, atmosferu. Idealno za parove, idealno u bilo kom uzrastu. Naziv doživljaja, tete, predstavlja suštinu predloga. Poseban, gurmanski meni pun delikatnih napomena.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ratatouillechef) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
20 godina iskustva
Studirala sam kulinarstvo, radila u inostranstvu i imala sam sopstveni restoran.
Istaknuti trenutak u karijeri
Čast mi je što su me mediji prepoznali za svoj rad kao ličnog kuvara.
Edukacija i obuka
Nakon kurseva, imao sam praktično iskustvo u restoranima u Evropi.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Милано. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$105
Minimum za rezervaciju je $209
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?