Vrhunski obroci i omakase kuvara Nejta

Specijalizovani za restorane na Mišelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju sa gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сан Дијего
Pruža se u vašem domu

Kaiseki (porodični stil)

$150 
Okupite se u živopisnoj porodičnoj hrani sa sezonskim jelovnicima sa svježim, lokalnim sastojcima. Velikodušna zajednička jela dovode sve za sto. Proslavite odvažnim ukusima na drva.

Omotenaši (omakase kuvara)

$250 
Uživajte u umjetničkoj, sezonskoj usluzi fine kuhinje uz vrhunski suši i azijsku kuhinju na drva. Svako jelo je osmišljeno kako bi oduševilo nepce i stvorilo nezaboravan obrok. Uključeno je elegantno posuđe i dekoracija.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (⁨Golden State Chefs (Omotenashi)⁩) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
12 godina iskustva
radi u kompaniji 3 Michelin-star Saison & Atelier Crenn. Morimoto i Bottega u dolini Napa.
Istaknuti trenutak u karijeri
2021. je otvorio kuvare Golden State (omotenashi) za personalizovane vrhunske gastronomske doživljaje.
Edukacija i obuka
Rad i učenje od kuvara Majkla Čiarela, kuvara Dominik Kren i kuvara Morimota.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сан Дијего, Ескондидо, Чула Виста i Карлсбад. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$150 
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Vrhunski obroci i omakase kuvara Nejta

Specijalizovani za restorane na Mišelinovom nivou, privatne suši zabave i prilagođene jelovnike za degustaciju sa gostoprimstvom koje će uljepšati sve prilike.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Сан Дијего
Pruža se u vašem domu
$150 
Besplatno otkazivanje

Kaiseki (porodični stil)

$150 
Okupite se u živopisnoj porodičnoj hrani sa sezonskim jelovnicima sa svježim, lokalnim sastojcima. Velikodušna zajednička jela dovode sve za sto. Proslavite odvažnim ukusima na drva.

Omotenaši (omakase kuvara)

$250 
Uživajte u umjetničkoj, sezonskoj usluzi fine kuhinje uz vrhunski suši i azijsku kuhinju na drva. Svako jelo je osmišljeno kako bi oduševilo nepce i stvorilo nezaboravan obrok. Uključeno je elegantno posuđe i dekoracija.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (⁨Golden State Chefs (Omotenashi)⁩) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
12 godina iskustva
radi u kompaniji 3 Michelin-star Saison & Atelier Crenn. Morimoto i Bottega u dolini Napa.
Istaknuti trenutak u karijeri
2021. je otvorio kuvare Golden State (omotenashi) za personalizovane vrhunske gastronomske doživljaje.
Edukacija i obuka
Rad i učenje od kuvara Majkla Čiarela, kuvara Dominik Kren i kuvara Morimota.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Сан Дијего, Ескондидо, Чула Виста i Карлсбад. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?