Kulinarsko putovanje sa kuvaricom Manon Rouz

Kao strastveni gastronomski kuvar, kreiram večere po meri kombinujući lokalne proizvode, kreativnost i eleganciju za autentično i prefinjeno kulinarsko iskustvo kod kuće.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бијариц
Pruža se u vašem domu

Branč i doručak

$53 $53 po gostu
Minimum za rezervaciju je $527
Nudim gurmanski branč ili doručak koji se sastoji od slatkih i slanih kreacija, napravljenih od svežih i lokalnih proizvoda. Domaća peciva, sezonsko voće, delikatna topla jela, ceđeni sokovi i topli napici: sve je osmišljeno za nežno, elegantno i izdašno buđenje, za uživanje sa porodicom ili prijateljima, u udobnosti vašeg smeštaja.

Sezonski aperitiv koktel

$59 $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $586
Nudim gurmanski aperitiv-koktel koji kombinuje lokalne ukuse i elegantne kreacije. Izbor od 10 profinjenih, toplih i hladnih jela, pripremljenih od sezonskih proizvoda. Idealno za prijateljsko i gurmansko druženje sa prijateljima i porodicom. Od 50 EUR po osobi, uz najmanje 500 EUR po usluzi. Cena za decu na zahtev. Prefinjeno kulinarsko iskustvo, osmišljeno da poboljša vaše aperitive kod kuće.

Sezonski meni za otkrivanje

$82 $82 po gostu
Minimum za rezervaciju je $322
Formula Discovery uključuje početni meni, glavno jelo, desert, zamišljen od svježih, lokalnih i sezonskih proizvoda. Na ulazu se ističe biljka, jelo nudi delikatno obrađene životinjske proteine, a desert slavi sezonske poslastice. Usluga tanjira se pruža na licu mjesta, u prijateljskoj i urednoj atmosferi. Jednostavno, velikodušno i ukusno iskustvo bez napuštanja doma.

Kulinarska radionica

$88 $88 po gostu
Minimum za rezervaciju je $820
Nudim prijateljske i inspirativne kulinarske radionice: časove kuvanja ili poslastičarstva, trenutke deljenja sa porodicom, prijateljima ili kolegama. Svaka radionica je osmišljena kao čulno i kreativno iskustvo oko sezonskih proizvoda. Idealno za team building, seminar ili jednostavno zadovoljstvo zajedničkog kuvanja i učenja novih tehnika u toploj i gurmanskoj atmosferi.

Sezonski specijaliteti

$106 $106 po gostu
Minimum za rezervaciju je $439
Gastronomski doživljaj u četiri faze: hrana, predjelo, glavno jelo i desert, napravljen od lokalnih i sezonskih proizvoda. Svaki tanjir je pažljivo dizajniran: ravnoteža ukusa, finoća dresure, precizno kuvanje i poštovanje prema proizvodu. Upoznajem vas sa jelovnikom za stolom, dijeleći priču o sastojcima i inspiraciji. Usluga je fluidna i diskretna, u toploj atmosferi.

Sezonski degustacioni meni

$141 $141 po gostu
Minimum za rezervaciju je $527
Degustacijski meni u 5 do 6 puta, napravljen po mjeri prema vašim željama i izuzetnim proizvodima trenutka. Svako jelo priča priču: o terroiru, gestu kuvanja, trenutak dijeljenja. Vodim računa o svakom detalju – delikatnim zavojima, kombinacijama suptilnih ukusa, elegantnim jelima – kako bih stvorio atmosferu vrijednu kućne večere sa zvjezdicom. Usluga je pažljiva i smatra se da vam ponudi nezaboravan odmor, u udobnosti vašeg boravka.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Manon) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
10 godina iskustva u gastronomskom kulinarstvu između baskijske tradicije i savremenih kreacija
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvar u restoranu Mišelin s tri zvjezdice
Edukacija i obuka
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бијариц, Англе, Арбон i Бајон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$82 Od $82 po gostu
Minimum za rezervaciju je $322
Besplatno otkazivanje

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?

Kulinarsko putovanje sa kuvaricom Manon Rouz

Kao strastveni gastronomski kuvar, kreiram večere po meri kombinujući lokalne proizvode, kreativnost i eleganciju za autentično i prefinjeno kulinarsko iskustvo kod kuće.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Бијариц
Pruža se u vašem domu
$82 Od $82 po gostu
Minimum za rezervaciju je $322
Besplatno otkazivanje

Branč i doručak

$53 $53 po gostu
Minimum za rezervaciju je $527
Nudim gurmanski branč ili doručak koji se sastoji od slatkih i slanih kreacija, napravljenih od svežih i lokalnih proizvoda. Domaća peciva, sezonsko voće, delikatna topla jela, ceđeni sokovi i topli napici: sve je osmišljeno za nežno, elegantno i izdašno buđenje, za uživanje sa porodicom ili prijateljima, u udobnosti vašeg smeštaja.

Sezonski aperitiv koktel

$59 $59 po gostu
Minimum za rezervaciju je $586
Nudim gurmanski aperitiv-koktel koji kombinuje lokalne ukuse i elegantne kreacije. Izbor od 10 profinjenih, toplih i hladnih jela, pripremljenih od sezonskih proizvoda. Idealno za prijateljsko i gurmansko druženje sa prijateljima i porodicom. Od 50 EUR po osobi, uz najmanje 500 EUR po usluzi. Cena za decu na zahtev. Prefinjeno kulinarsko iskustvo, osmišljeno da poboljša vaše aperitive kod kuće.

Sezonski meni za otkrivanje

$82 $82 po gostu
Minimum za rezervaciju je $322
Formula Discovery uključuje početni meni, glavno jelo, desert, zamišljen od svježih, lokalnih i sezonskih proizvoda. Na ulazu se ističe biljka, jelo nudi delikatno obrađene životinjske proteine, a desert slavi sezonske poslastice. Usluga tanjira se pruža na licu mjesta, u prijateljskoj i urednoj atmosferi. Jednostavno, velikodušno i ukusno iskustvo bez napuštanja doma.

Kulinarska radionica

$88 $88 po gostu
Minimum za rezervaciju je $820
Nudim prijateljske i inspirativne kulinarske radionice: časove kuvanja ili poslastičarstva, trenutke deljenja sa porodicom, prijateljima ili kolegama. Svaka radionica je osmišljena kao čulno i kreativno iskustvo oko sezonskih proizvoda. Idealno za team building, seminar ili jednostavno zadovoljstvo zajedničkog kuvanja i učenja novih tehnika u toploj i gurmanskoj atmosferi.

Sezonski specijaliteti

$106 $106 po gostu
Minimum za rezervaciju je $439
Gastronomski doživljaj u četiri faze: hrana, predjelo, glavno jelo i desert, napravljen od lokalnih i sezonskih proizvoda. Svaki tanjir je pažljivo dizajniran: ravnoteža ukusa, finoća dresure, precizno kuvanje i poštovanje prema proizvodu. Upoznajem vas sa jelovnikom za stolom, dijeleći priču o sastojcima i inspiraciji. Usluga je fluidna i diskretna, u toploj atmosferi.

Sezonski degustacioni meni

$141 $141 po gostu
Minimum za rezervaciju je $527
Degustacijski meni u 5 do 6 puta, napravljen po mjeri prema vašim željama i izuzetnim proizvodima trenutka. Svako jelo priča priču: o terroiru, gestu kuvanja, trenutak dijeljenja. Vodim računa o svakom detalju – delikatnim zavojima, kombinacijama suptilnih ukusa, elegantnim jelima – kako bih stvorio atmosferu vrijednu kućne večere sa zvjezdicom. Usluga je pažljiva i smatra se da vam ponudi nezaboravan odmor, u udobnosti vašeg boravka.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Manon) da biste prilagodili ili uneli izmene.

Moje kvalifikacije

Kuvar
10 godina iskustva
10 godina iskustva u gastronomskom kulinarstvu između baskijske tradicije i savremenih kreacija
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuvar u restoranu Mišelin s tri zvjezdice
Edukacija i obuka
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.

Moji specijaliteti

Doći ću kod vas

Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Бијариц, Англе, Арбон i Бајон. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.

Šta treba da znate

Uslovi za goste

Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.

Olakšan pristup

Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više

Pravila otkazivanja

Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.

Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta

Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?