Doživite privatnu večeru sa poznatim kuvarom
Doživljaj luksuznih restorana sa lokalnim ukusima – savršeno za Bahove zabave
Prevedeno je automatski
Kuvar, Мајами
Pruža se u vašem domu
Obrok u porodičnom stilu sa dezertom
$137
Minimum za rezervaciju je $1.500
Uživajte u privatnom doživljaju objedovanja u porodičnom stilu koji je osmislio poznati kuvar. Uključuje kompletan prilagođeni meni prilagođen prehrambenim potrebama, alergijama i gastronomskim željama, kao i ručno izrađeni desert za završetak obroka. Savršeno za posebne prilike, proslave ili grupna okupljanja.
Obrok sa 4 jela sa serverom
$200
Minimum za rezervaciju je $2.000
Prepustite se privatnom doživljaju objedovanja od 4 slijeda od strane poznatog kuvara, zajedno sa profesionalnim serverom. Kursevi su u potpunosti prilagođeni potrebama vaše grupe u ishrani, alergijama i željenoj kuhinji. Uključuje elegantnu oplatu, pažljivu uslugu i izvršavanje kvaliteta restorana - sve u udobnosti vašeg Airbnb-a.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Sergio) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
10 godina iskustva
Kuvano za poznate ličnosti i izvršne direktore, predstavljeno u emisiji Gordon Ramsay's Next Level Chef (S1)
Istaknuti trenutak u karijeri
FOKS | Hulu | Prime| Netflix | Forbes | Palm Beach Mag Top Private Chef
Edukacija i obuka
Formalni kulinarski trening sa više od 10 godina iskustva privatnog kuvara
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мајами, Форт Лодердејл, Бока Ратон i Делреј Бич. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$137
Minimum za rezervaciju je $1.500
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?