Andaluzijski ukusi u društvu kuvara Alehandra Gomeza
Sezonska andaluzijska kuhinja s fokusom na tradiciju, ukus i kreativnost.
Prevedeno je automatski
Kuvar, Севиља
Pruža se u vašem domu
Kuvajte i uživajte u seviljskoj tapi
$70 $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $208
Doživite autentičan gastronomski doživljaj u Sevilji tako što ćete kuvati i degustirati tradicionalne tapase u društvu lokalnog kuvara.
U opuštenom i zabavnom okruženju naučićete kako da pripremite neka od najpoznatijih jela Andaluzije, otkrijete tajne seviljske kuhinje i uživate u večeri punoj ukusa, istorije i vina.
To nije samo čas - to je kulturni doživljaj, obrok između prijatelja i način da osjetite dušu Sevilje kroz njenu hranu.
Održiva degustacija kopna i mora
$81 $81 po gostu
Minimum za rezervaciju je $323
Jelovnik sa sastojcima održivog porijekla sa kopna i mora, slaveći odvažne ukuse, prefinjenu tehniku i poštovanje prema lokalnom porijeklu.
Degustacija andaluzijskih korijena
$87 $87 po gostu
Minimum za rezervaciju je $346
Iskusni meni koji ponovo oslikava klasične andaluzijske recepte sa sezonskim sastojcima i prizorom inspirisanim obalom.
Da biste podijelili
– Bijela kozica i tatar od avokada, natopljeni ekstra djevičanskim maslinovim uljem i krečom.
Od kuvara
– Topli komorač i krema od poriluka, prekriveni hrskavom iberijskom šunkom i hljebom od maslina.
Izbor Majna
– Korvina pržena u rerni sa emulzijom od limuna i crnim belim lukom, koja se poslužuje sa prženim povrćem.
– Iberijska šljiva u oloroso šeriju, sa pireom od slatkog krompira i sotiranim pečurkama.
desert
Savremeni andaluzijski
$93 $93 po gostu
Minimum za rezervaciju je $369
Savremena interpretacija tradicionalnih andaluzijskih jela, izrađenih vještinama, emocijama i regionalnim ponosom.
Da biste podijelili
– Sezonska salata sa citrusima i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.
Od kuvara
– Sezonska krem supa sa delikatnim teksturama i arome na selu.
Izbor Majna
– Teriyaki-glazed losos na piju od celera sa naznakama đumbira.
– Iberijski svinjski obraz u oloroso šeriju, poslužen sa kremastim krompirom od tartufa i njegovim bogatim smanjenjem.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Ale Gómez) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
15 godina iskustva
Više od 15 godina kuvanja u najboljim španskim hotelima i privatnim vilama u Andaluziji.
Glavni kuvar u Casa de Indias
Mastered Gastronomic and Restaurant Advisory in Madrid, 2015.
Taberna i Islantilla grad
Obučen u Taberna del Alabardero i Escuela de Hostelería de Islantilla.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Севиља. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju.
Olakšan pristup
Opcije znakovnog jezika
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$70 Od $70 po gostu
Minimum za rezervaciju je $208
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?





