Kuvar za lov i kuvanje
Osmesi i kvalitet
Prevedeno je automatski
Kuvar, Вест Палм Бич
Pruža se u vašem domu
Degustacije
$450
Minimum za rezervaciju je $4.000
Prvo jelo
Rižoto od divljih pečuraka iz Everglejdsa
Kremasti rižoto sa floridskim divljim pečurkama, preliven tartufovim uljem i hrskavim parmezanom.
Glavno jelo
Duo od jastoga i brancina u Ki Vestu
Rep jastoga na žaru i pečena floridska brančina, upareni sa salsom od manga i avokada za živahan zalogaj sa obale.
Desert
Tart od tropskog marakuje i limete
Tart od marakuje i limete sa prelivom od kokosove pavlake i delikatnom jestivom orhidejom.
Ceviche od morskih kapica iz Citrus Grove
$500
Minimum za rezervaciju je $4.000
Citrus Grove Scallop Ceviche Sveže floridske kapice marinirane u soku od limete i narandže, prelivene ružičastim grejpfrutom, čilijem Fresno, morskom solju i sitno iseckanim korijanderom. Lagan, pikantan i inspirisan floridskom obalom citrusa.
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Anthony) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
30 godina iskustva
Otvorio sam Four Seasons Brickell. Hvatam ribu za svoje klijente. Pravim peciva.
Istaknuti trenutak u karijeri
Kuhar na kanalu Food Network.
Izmamim osmeh klijentima zalogajem po zalogaj.
Edukacija i obuka
Tri diplome, pečenje peciva i kuvanje. Jedan od retkih kuvara na Floridi koji je završio tri škole za kuvare.
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Мајами, Palm Beach County, Бел Глејд i Хоб Саунд. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 1 dan pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$500
Minimum za rezervaciju je $4.000
Besplatno otkazivanje
Kuvari na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?



