Privatni restorani i događaji u restoranu sa smokvama i medom
Lokalno, etičko, porodično preduzeće specijalizovano za modernu mediteransku hranu.
Prevedeno je automatski
Pružalac usluge keteringa, Оксфард
Pruža se u vašem domu
Topli švedski sto
$34 $34 po gostu
Minimum za rezervaciju je $400
Ukusna topla hrana dostavljena gdje god da se nalazite.
Hladni švedski sto
$34 $34 po gostu
Minimum za rezervaciju je $400
Izbor hladnih tanjira - meni TBD na kontaktu
Meni po mjeri
$67 $67 po gostu
Minimum za rezervaciju je $400
Primjer menija:
Špinat, feta, limun i biljni borek
Crostini sa kaponatom i svježim bosiljkom.
Smokve i mocarela sa pršutom
Tagine, limun i kajsije sa povrćem - govedina, piletina, pilići ili riba
Zeleni pasulj, crna maslina, feta i za'atar.
Usitnjeni komorač, narandžasta i tostirani bademi crveni endiv, vodena kreša i raketa.
Šafran začinjeni krompir, pečene zelene masline, beli luk i origano od limuna.
Torta od narandže i badema
Sezonski meringues - chantilly cream, sezonsko voće
Možete da pošaljete poruku domaćinu (Philippa) da biste prilagodili ili uneli izmene.
Moje kvalifikacije
28 godina iskustva
Organizovali smo velike događaje kao što su vjenčanja, festivali, ketering i zabave!
Edukacija i obuka
Opsežno iskustvo koje uključuje: ketering, vlasništvo nad delikatesama, pabove, kafiće, događaje, konsultantske usluge
Da biste zaštitili svoje uplate, uvek koristite Airbnb za slanje novca i komunikaciju s domaćinima.
Moji specijaliteti
Doći ću kod vas
Područja do kojih mogu doći zbog gostiju su Оксфард, Ньюбері, Абінгдон i Уитни. Ako želite da rezervišete na drugoj lokaciji, možete mi poslati poruku.
Šta treba da znate
Uslovi za goste
Gosti uzrasta bar 18 godina mogu da učestvuju, do najviše 100 gostiju ukupno.
Olakšan pristup
Porukom pitajte domaćina za detalje. Saznajte više
Pravila otkazivanja
Ako otkažete bar 3 dana pre vremena početka, refundiraćemo vam ceo iznos.
$34 Od $34 po gostu
Minimum za rezervaciju je $400
Besplatno otkazivanje
Pružaoci usluge keteringa na Airbnb-u su proverenog kvaliteta
Kuvari se ocenjuju u pogledu profesionalnog iskustva, portfolija kreativnih menija i reputacije izvrsnosti. Saznajte više
Vidite problem?



